szexuális erőszak nemi erőszak erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bed&breakfast helyet üzemeltetett egy skót férfi, akiről senki sem tudta, milyen múltja van.

Alvó nőt molesztált egy vendégház üzemeltetője, akinek üzletét a VisitScotland weboldalon előszeretettel reklámozták. Mr. Anderson háromcsillagos hosteljében 32 font egy éjszaka, és gyerekeket is szívesen látnak.

Edward Anderson Forrás: Mirror

Semmilyen utalás nem volt a honlapon a tulajdonos szexuális ragadozó múltjára, annak ellenére, hogy 1980-ban nemi erőszakért már ült börtönben. 2012-ben egy alvó nőt erőszakolt meg, amiért felkerült a szexuális bántalmazók listájára és háromévnyi közmunkára ítélték. Az is kiderült, hogy előre eltervezett volt a bűncselekmény, mert altatókat találtak a nő ágya mellé készített pohárban.

Miután elítélték, a vendégházat Anderson's-ról Clarendonra változtatták, és a személyzet bizonygatta, hogy már más vezeti a helyet. Anderson tagadta, hogy a vendégházban lakna, azt mondta, naponta csak 1-2 órára ugrott be. Állítottag csak a foglalások felvételében segít, azonban egyértelmű, hogy továbbra is ő az üzletvezető.

Nemrég eltávolították az internetről a hirdetéseket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.