Selena Gomez,Taylor Swift és Cara Delevingne együtt őrültködnek a kamerának

Forrás: Facebook/Taylor Swift -
Selena Gomez fotó Taylor Swift Cara Delevingne MTV Video Music Awards énekesnő díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2015-ös MTV Video Music Awards díjátadón egyfolytában kattogtak a fényképezőgépek, és a legnagyobb világsztárok álltak össze egy-két közös fotóra.

Ahogy korábban megírtuk, több sztár is tiszteletét tette az őszi vörös szőnyeges események első komolyabb díjátadóján, ahol Hollywood három legszexibb nője is lőtt egy szelfit. A lányok természetesen elbohóckodták a fotózást, amit Taylor Swift rögtön meg is osztott a Facebook oldalán. Ejnye, csajok! Több komolyságot!

Taylor Swift, Selena Gomez és Cara Delevingne Forrás: Facebook/Taylor Swift
Élő adásban sírta el magát Simon Cowellhttp://www.life.hu/sztarok/20150901-simon-cowell-az-xfactor-zsuritagjat-ugy-meghatotta-egy-produkcio-hogy-elsirta-magat.htmlAz X-Factor zsűritagja elsírta magát, amikor egy fiú halott barátja tiszteletére énekelt.TV + Sztárok--Ezzel tölti felfüggesztett börtönbüntetését Naomi Campbellhttp://www.life.hu/sztarok/20150901-naomi-campbell-modell-yachtozassal-es-napozassal-tolti-felfuggesztett-bortonbunteteset.htmlA modell egy 2009-es ügyében, amikor is pofon vágott táskájával egy lesifotóst, augusztus elején hoztak ítéletet: 6 hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott a sztár, aki most azt is megmutatta, mivel tölti ezt az időt.TV + Sztárok--Hiennek a tanulás és szereplés mellett nincs ideje a szerelemrehttp://www.life.hu/sztarok/20150831-hien-amerikaban-tanul-de-itthon-lep-szinpadra-a-jatekkeszitoben-hogy-csinalja.htmlOlyan, mintha Hien nem is Amerikában élne és tanulna, hanem továbbra is a fővárosban. Teljesen természetes, hogy a Játékkészítők decemberi előadásaiban színpadra áll egy új szerepben. Hogyan csinálja, hogy mindemellett kitűnő tanuló is?TV + Sztárok--Kokainnal kínálta a hercegnőt Jack Nicholsonhttp://www.life.hu/sztarok/20150831-jack-nicholson-vilaghiru-filmszinesz-kokainnal-kinalta-a-hercegnot-derult-ki-egy-oneletrajzi.htmlKokainnal kínálta II. Erzsébet királynő húgát, a néhai Margit hercegnőt Jack Nicholson a tiszteletére rendezett partin.TV + SztárokAFPZimány Linda meglepő vallomása: Jöhet az esküvő és a baba!http://www.life.hu/sztarok/20150901-zimany-linda-keszen-all-hogy-csaladot-alapitson-kedves-ferenccel.htmlA modell Hajdú Péternek vallott őszintén új szerelméről, Kedves Ferencről, és arról, hogyan tervezi a jövőt. TV + Sztárok--Becsengettek! Így fest Sarka Kata kislánya az első napon az iskolábanhttp://www.life.hu/sztarok/20150901-hajdu-peter-es-sarka-kata-kislanya-noncsi-az-elso-napon-az-iskolaban.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, saját készítésű naptárral számolta vissza a napokat Noncsi, annyira várta már az iskolát. Ma végre eljött a nagy nap.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.