Focimeccs miatt lesz forgalomkorlátozás Budapesten

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
Budapest közlekedés forgalomkorlátozás román-magyar focimeccs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar-román labdarúgó-mérkőzés miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz csütörtök estétől szombat hajnalig Budapest VIII. és IX. kerületében - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A rendőrség közleménye pontosan nem nevezi meg a sporteseményt, de a fővárosban, a Groupama Stadionban pénteken este rendezik a Magyarország-Románia Európa-bajnoki labdarúgó mérkőzést.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Tilos megállni csütörtök este 20 órától szombat hajnali 2 óráig az Albert Flórián út mindkét oldalán a Fék utca és a Vágóhíd utca között, a Lenkei János utca mindkét oldalán a Könyves Kálmán körút és a Fék utca között, a Fék utca mindkét oldalán az Albert Flórián út és a Lenkei János utca között, a Bláthy Ottó utca mindkét oldalán az Üllői út és az Elnök utca között, a Hell Miksa sétány mindkét oldalán a Hazlinszky Frigyes sétány és a Rapaics Raymund sétány között, a Villám utca páratlan oldalán a Győrffy István utca és az Elnök utca között, valamint a Népliget oldalán az Üllői úttal párhuzamos parkoló mindkét oldalán.

Péntek reggel 9 órától szombat hajnali 2 óráig lezárják a Fék utcát az Albert Flórián út és a Lenkei János utca között, illetve az Albert Flórián utat a Fék utca és a Könyves Kálmán körút között. Déltől a Hell Miksa sétányt a Hazlinszky Frigyes sétány és a Rapaics Raymund sétány között zárják le, míg délután három órától az Albert Flórián utat a Könyves Kálmán körút és a Vágóhíd utca között.
Szakaszosan és időszakosan szintén pénteken 15 órától lezárják a Könyves Kálmán körút mindkét oldalán a Forinyák Géza utca és az Üllői út szervizútjának Aréna felőli része közötti szakaszt.

Extrém pornó birtoklásáért ítélték el a férfit - Kutyák és gyerekek voltak a felvételekenhttp://www.life.hu/news/20150902-extrem-porno-birtoklasaert-iteltek-el-a-ferfit.htmlA húszéves férfi tagadja, hogy extrém szexvideókat csinált és terjesztett volna, a rendőrség azonban állítja, így volt.NewsThinkstockVettel: "Meg sem próbálok Michael lábnyomába lépni"http://www.life.hu/news/20150903-sebastian-vettel-michael-schumacherrol-is-is-beszelt.htmlSebastian Vettel gyerekkori példaképének tekinti Michael Schumachert. "A hősöm volt, aztán a barátom lett, most pedig szurkolok a felépüléséért" - jelentette ki. News--Brutálisan lezuhant a hőmérséklethttp://www.life.hu/news/20150903-idojaras-nyugaton-sokat-zuhant-a-homerseklet.htmlTegnap kettészakadt az ország. A nyugati részeken már 10 fokkal is kevesebb volt mint az elmúlt napokban, ám keleten még mindig tartott az igazi nyár. Csütörtökön azonban már tényleg nem árt magunkkal vinni melegebb ruhadarabot. News--Hét éve lejárt húst találtak egy étteremben az M1-esenhttp://www.life.hu/news/20150902-het-eve-lejart-hust-talaltak-egy-etteremben.htmlFőútvonalak menti éttermekben razziáztak, és olyat találtak az egyik vedéglátó helyen, amitől a szívunk is elállt. News--Kétfejű malacka született Kínábanhttp://www.life.hu/news/20150902-ketfeju-malacka-szuletett-kinaban-a-koca-nagy-nepszerusegnek-orvend.htmlA cuki koca két fejjel, három füllel látta meg a napvilágot és szinte azonnal nagy érdeklődésre tartott számot.News--Kilépett Diana hercegné jótékonysági alapítványából Angelina Joliehttp://www.life.hu/news/20150902-angelina-jolie-kilepett-diana-hercegne-kedvelt-jotekonysagi-alapitvanyabol.htmlA világsztár a hírek szerint kényelmetlenül érezte magát amiatt, hogy az általa is támogatott aknamentesítéssel foglalkozó szervezet néhány tagja több százezer forintnak megfelelő összeget csípett le magának.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.