Gyász! Elhunyt az egyik legtehetségesebb magyar grafikus, Jancsó Áron

Forrás: Origo -
halál baleset közlekedési baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazánk egyik legteheteségesebb fiatal grafikusa, kalligráfusa, Jancsó Áron tegnap délután szenvedett halálos közlekedési balesetet. 

A rendőrség közlése szerint Budapest XII. kerületében, a Művész út és Eötvös út kereszteződésében eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó összeütközött egy kerékpárossal. A biciklit vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Forrás: RTL Klub

A balesetben elhunyt fiatal fiú Jancsó Áron volt, aki amellett, hogy művészi szépségű betűket alkotott, többek közt a New York Timesnak és a Nike-nak is dolgozott, illetve beválogatták a hazai Forbes magazin "30 sikeres magyar fiatal 30 alatt" listájába is.

Megtalálták a pár napja eltűnt Bodó Timit - A lány épségben vanhttp://www.life.hu/news/20150905-budaorson-talaltak-meg-a-par-napja-eltunt-bodo-timit-a-lany-jol-van.htmlJó hír érkezett Bodó Tímea családjához a mai napon: előkerült lányuk, Timi, akinek pár napja veszett nyoma otthonról - vélhetően egy férfi szöktette meg. A lány épségben van. NewsOrigoMeghalt a világ legkisebb emberehttp://www.life.hu/news/20150905-meghalt-a-vilag-legkisebb-embere-chandra-bahadur-dangi.htmlVáratlanul elhunyt Chandra Bahadur Dangi, aki a világ legalacsonyabb embereként került be a Guinness Rekordok könyvébe.News--Fordulópont a Madeleine-ügyben: mégis folytatódik a nyomozáshttp://www.life.hu/news/20150905-folytatodik-a-nyomozas-az-eltunt-madeleine-mccann-ugyeben.htmlA legutóbbi fejlemények szerint a rendőrség pontot akart tenni az immár 8 éve eltűnt Madeleine McCann ügy végére, ám a legfrissebb jelentések most arról szólnak, hogy együtt dolgozik tovább a portugál és a brit rendőrség a kislány ügyén.NewsOrigoDiana tényleg terhes volt a balesetkor - Nyilvánosságra kerültek a boncolás eredményeihttp://www.life.hu/news/20150905-diana-terhes-volt-a-balesetkor-a-hivatalos-boncolasi-eredmenyek-szerint.html18 évvel a hercegnő halála után nyilvánosságra kerültek a boncolási adatok, amelyek megerősítették: Diana terhes volt a baleset pillanatában, amely kioltotta az életét. News--Sokkoló! Templomban erőszakolt meg egy 6 éves lányt egy amerikai férfihttp://www.life.hu/news/20150904-templomban-eroszakolt-meg-egy-kilenc-eves-kislanyt-egy-amerikai-ferfi.htmlA kislány épp az észak-karolinai templom mosdójába igyekezett, amikor a visszaeső gyermekmolesztáló, William Brandon Coffey elkapta és megerőszakolta. NewsThinkstockSzívmelengető fotósorozat a kisbabáról, akiről le kellett mondania a szüleinekhttp://www.life.hu/news/20150904-down-szindromas-es-agydaganatos-kisbabarol-keszult-szivmelengeto-fotosorozat.htmlAbigail szülei már a kislány születése előtt tudták, hogy Down-kóros. Visszafordíthatatlan agydaganata azonban csak világrajövetele után derült ki.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.