Rékasi Károly: "Ezután is motorral járok majd dolgozni"

motorbaleset interjú Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sztárja már gondolni sem hajlandó júniusi balesetére.

A színész állapota napról napra javul, olyannyira, hogy már ki is nézte magának az új motorját. Hogy mit szól ehhez a családja? A Blikknek adott interjújában erről is mesélt: "Elmondták, hogy mennyire sokkolta édesanyámat, Gerdát és gyerekeimet, amikor a műtőből kijövő orvosoktól a következőt hallották: mindent megteszünk, hogy életben tartsuk. De nekem semmilyen emlékképem nincs a balesetről, úgyhogy félelemérzet sincs bennem emiatt. Számomra tök természetes, hogy ezután is motorral járok majd dolgozni."

Rékasi Károly már az edzőteremben erősít Forrás: Facebbok/Rékasi Károly hivatalos profiloldal
Lilu fejében éjszakánként is a családi történetek zakatolnakhttp://www.life.hu/sztarok/20150905-lilu-fejeben-meg-ejszakankent-is-csaladi-tortenetek-zakatolnak.htmlNovemberben kerül a 18. születésnapját ünneplő RTL Klub képernyőjére a Keresem a családom című, dokumentarista jellegű műsor, amit Lilu vezet. Ebben olyan családokat és rokonokat hoznak össze, akiket az élet évekkel ezelőtt elválasztott. A készítők a szakma nagyágyúi: Máté Krisztina és Hadas Krisztina.TV + Sztárok--Sosem találnád ki, melyik sorozatért rajong Erzsébet királynő!http://www.life.hu/sztarok/20150905-erzsebet-kiralyno-kedvenc-sorozata-a-downtown-abbey.htmlBrian Hoey, a királyi család önéletrajzírója kotyogott ki a minap elég meglepő információkat Erzsébet királynőről. Az uralkodó ugyanis valódi sorozatfüggő, a kedvence pedig nem más, mint a Downtown Abbey. TV + Sztárok--Pályát módosít George Clooney felesége?http://www.life.hu/sztarok/20150905-george-clooney-valosagshow-t-keszitene-felesegerol-amal-clooneyrol.htmlA színész sztárt faragna ügyvéd-feleségéből: szerinte minden adott hozzá, hogy Amalból valóságshow-hős lehessen.TV + Sztárok--Istenes Bence készíthette el a hétvége legirigyeltebb szelfijéthttp://www.life.hu/sztarok/20150905-istenes-bence-az-rtl-klub-parkereso-musoranak-a-vigyel-elnek-a-musorvezetoje-szexi-csajok-gyurujeben.htmlAz biztos, hogy az RTL Klub Vigyél el! randi-showjának házigazdája a legirigyeltebb pasi a hétvégén, hiszen kevesen büszkélkedhetnek olyan menő, csajos szelfivel, amilyet Istenes Bence magáénak tudhat.TV + Sztárok--Ejha! Sarka Kata óriásplakátról mosolyog le ránkhttp://www.life.hu/sztarok/20150905-sarka-kata-oriasplakatokon-szerepel-a-belvarosban.htmlSarka Kata közösségi oldalán osztotta meg, hogy milyen érzés volt számára, amikor a Deák Ferenc téren belefutott az őt ábrázoló óriásplakátba. TV + Sztárok--Nagy dolgok férnek Baukó Éva szájábahttp://www.life.hu/sztarok/20150904-bauko-eva-az-rtl-klub-ezek-megorultek-cimu-showban-megmutatta-milyen-nagy-dolgok-fernek-a-szajaba.htmlPillecukorral tömte tele a száját az egykori valóságshow-hősnő, aki nem gondolta, hogy ennyi minden elfér lepénylesőjében.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.