Különleges projekt által juthatnak pénzhez a menekültek

gyűjtés festmény menekült menekültek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu nagyszájú riportere ezúttal a celebek faggatása helyett különleges gyűjtés szervezésében segédkezett.

Festékkel fejezhették ki gondolataikat a menekültek, akik így tudtak üzenni a világnak. Ezek a festmények aukciós oldalakra kerülnek, hogy a befolyt összeggel a menekültek egy kis támogatáshoz jussanak. Németh Máté videót készített a különleges projektről.

Íme!

Lewis Hamilton ismét győzelmet aratotthttp://www.life.hu/news/20150906-lewis-hamilton-gyozott-az-olasz-nagydijon.htmlRemek időszaka van a sármos pilótának, Lewis Hamiltonnak. Ismét ő lett a befutó a Forma-1 mai futamán.NewsOrigoMeghalt Pascal Chaumeil, a Szívrablók rendezőjehttp://www.life.hu/news/20150902-meghalt-pascal-chaumeil-rendezo.htmlÖtvenégy évesen távozott az élők sorából Pascal Chaumeil, francia rendező.News--Hét éve lejárt húst találtak egy étteremben az M1-esenhttp://www.life.hu/news/20150902-het-eve-lejart-hust-talaltak-egy-etteremben.htmlFőútvonalak menti éttermekben razziáztak, és olyat találtak az egyik vedéglátó helyen, amitől a szívunk is elállt. News--Hupszi! Egy mobilvécén végezte dolgát a nő, mikor elvitte egy teherautóhttp://www.life.hu/news/20150902-mobilvecen-ult-a-no-mikor-elszallitotta-egy-teherauto.htmlNem lehetett valami jó napja a nőnek, akivel bekövetkezett, amitől minden fesztiválozó titokban retteg. News--Hupszi! Egy mobilvécén végezte dolgát a nő, mikor elvitte egy teherautóhttp://www.life.hu/news/20150902-mobilvecen-ult-a-no-mikor-elszallitotta-egy-teherauto.htmlNem lehetett valami jó napja a nőnek, akivel bekövetkezett, amitől minden fesztiválozó titokban retteg. News--Öngyilkos lett az apa miután megtudta, hogy rákos a lányahttp://www.life.hu/news/20150831-ongyilkos-lett-az-apa-mert-megtudta-hogy-rakos-a-lanya.htmlA 73 éves férfi nem akarta megvárni, hogy eltemethesse lányát, ezért öngyilkos lett.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.