"Rékasi Károly elesett"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Vajna Timi Sarka Kata Cinthya Dictator Bíró Ica Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hegyi Roli a Life.hu rappere ismét egy csokorba szedte az elmúlt napok legizgalmasabb sztárhíreit. Sarka Kata óriásplakáton, Vajna Timi gyémámtok között pózolt, Rékasi Károly pedig esésével került be ismét bulvárkoktélunkba. 
Völgyi Zsuzsi kikerekedve tért haza nászútjáról http://www.life.hu/sztarok/20150908-volgyi-zsuzsi-hosszu-ideig-tarto-szinglisege-utan-kikerekedve-tert-haza-naszutjarol.htmlVölgyi Zsuzsi augusztus elsején mondta ki az a boldogító igent. Nászútra csak az esküvő után egy hónappal került sor, a napokban pedig már haza is érkeztek Törökországból.TV + SztárokOrigoSzandit nem lehetett csőbe húznihttp://www.life.hu/sztarok/20150908-szandit-enekesnot-nem-lehetett-csobe-huzni-amikor-a-helyesirasat-teszteltek.htmlHarmincegy év után nehéz váltani, ám az énekesnő szinte probléma nélkül hozzászokott az újításokhoz, ellentétben az IHM tagjaival és Joshi Bharattal.TV + Sztárok--Vajna Tímea bizarr képet posztolt - Vajon mi az értelme?http://www.life.hu/sztarok/20150908-vajna-timea-majmokkal-pozol-a-legujabb-fotojan-ami-igencsak-bizarr.htmlKicsit lesokkolt minket Andy Vajna feleségének legújabb Instagram-fotója, amelyen aszott fejű majmok láthatóak. TV + SztárokOrigoHavas Henrik durván beszólt Liptai Claudiánakhttp://www.life.hu/sztarok/20150908-havas-henrik-musorvezeto-maris-beszolt-liptai-claudianak-mert-egyutt-ulnek-majd-a-tv2-sztarban-sztar.htmlÚjra egymás mellé ültetik a szókimondó műsorvezetőt és a csípős nyelvű színésznőt, ebből pedig már most problémák adódtak.TV + Sztárok--Növényi Norbert "alányúlt" Cinthya Dictatornakhttp://www.life.hu/sztarok/20150908-novenyi-norbert-olimpiai-bajnok-birkozo-alanyult-cinthya-dictatornak-az-ezek-megorultek-musoraban.htmlAz Ezek megőrültek! egyik embert próbáló feladata közben elszabadult a karja a birkózónak, aki a győzelemért mindenre képes volt.TV + Sztárok--Fodor Zsóka aranydiplomája átvételekor osztotta ki kollégáithttp://www.life.hu/sztarok/20150907-fodor-zsoka-az-rtl-klub-baratok-kozt-egykori-magdi-anyusa-aranydiplomaja-atvetelekor-kiosztotta.htmlA Barátok közt egykori Magdi anyusa arra az időszakra emlékezett, amikor még nem tett szert országos ismertségre. Elmesélte, mi bántotta a leginkább abban az időben. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.