Saját lábán érkezett a munkahelyére Rékasi Károly. A színész - ahogy "ígérte" rajongónak, ősszel munkába áll. 

"Azon az útvonalon jöttem, ahol a baleset ért. Nem hittem, hogy lesz, de volt furcsa érzésem valami miatt. Láttam a helyet, láttam a kőkeresztet, aminek szerencsére nem engedett a Jóisten nekirepülni, hogy elmúljak. Jó érzés, hogy nem emlék vagyok, hanem tudunk beszélgetni… Ez nagyon-nagyon klassz" - mesélte az RTL Klub riporterének Rékasi

Forrás: RTL Klub

"Azt látom, hogy a kollégák jól pihentek, feltöltődtek a nyári szünetben, rengeteg ötletük van. Nehéz lesz felvenni velük a lépést, de azért megpróbálom" - viccelődött, és azonnal munkába is állt a Barátok köztben, egyelőre csak hangban. "A beszélgetés egyik résztvevőjét látja a néző, a másikat pedig csak hallja" - mondta a sorozat Bartha Zsoltja. 

"Lesz változás Bartha Zsolt karakterében. Ez akkor is lenne, ha ez a baleset nem történt volna meg. Üzenetnek is felfogható, hogy milyen jó, hogy egy kicsit újjászületett ember egy picit újjászületett karaktert fog alakítani a Barátok köztben" - nyilatkozta Rozgonyi Ádám, a sorozat producere, ám hozzátette, ez nem a színész balesete miatt történik.