Vajna Tímea bizarr képet posztolt - Vajon mi az értelme?

Forrás: Instagram/timeavajna -
fotó majmok Vajna Tímea Instagram Tel Aviv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kicsit lesokkolt minket Andy Vajna feleségének legújabb Instagram-fotója, amelyen aszott fejű majmok láthatóak. 

Ahogy korábban megírtuk, Vajna Tímea Tel-Avivba utazott, ahol az üzleti ügyeit intézte. Most újabb fotót töltött fel a gyönyörű izraeli városból, azonban maga a háttér kicsit érdekesre sikeredett. Timi egy majombábuval pózol, amin kis fejek is láthatóak. A kép mellé csak ennyit írt: "Hakuna matata."

Forrás: Instagram/timeavajna

Nem értjük.

Növényi Norbert "alányúlt" Cinthya Dictatornakhttp://www.life.hu/sztarok/20150908-novenyi-norbert-olimpiai-bajnok-birkozo-alanyult-cinthya-dictatornak-az-ezek-megorultek-musoraban.htmlAz Ezek megőrültek! egyik embert próbáló feladata közben elszabadult a karja a birkózónak, aki a győzelemért mindenre képes volt.TV + Sztárok--Vigyél el! Brigi pasija helyett csajokkal buliznahttp://www.life.hu/sztarok/20150907-vigyel-el-brigi-az-rtl-klub-randi-sowjanak-szereploje-pasija-helyett-csajokkal-bulizna.htmlAz RTL Klub szombaton debütált új randi-showjának pörgős szépsége bevallotta, miért jelentelezett a műsorba és milyen pasira vágyódik.TV + Sztárok--Fodor Zsóka aranydiplomája átvételekor osztotta ki kollégáithttp://www.life.hu/sztarok/20150907-fodor-zsoka-az-rtl-klub-baratok-kozt-egykori-magdi-anyusa-aranydiplomaja-atvetelekor-kiosztotta.htmlA Barátok közt egykori Magdi anyusa arra az időszakra emlékezett, amikor még nem tett szert országos ismertségre. Elmesélte, mi bántotta a leginkább abban az időben. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huTrokán Nóra nehezített futást választott http://www.life.hu/sztarok/20150907-trokan-nora-es-kocsis-tibor-nehezitett-futast-valasztott-a-runway-run-futoversenyen.htmlA hétvégén kilencszázan futottak a repülőtéri betonon, köztük két közismert művész. Ők szokatlan módon vágtak neki a nem mindennapi futópályának.TV + SztárokOrigoKatie Holmes kislánya igazi művész – Festékszóróval alkot az anyukájának http://www.life.hu/sztarok/20150907-katie-holmes-kislanya-suri-cruise-igazi-muvesz-festekszoroval-alkot-az-anyukajanak.htmlNagyon ritkán láthatunk fotókat Kati Holmes és Tom Cruise közös gyermekéről, a kis Suriról. Ezúttal azonban édesanyja kivételt tett, és közelről vehetjük szemügyre a sztárcsemetét. TV + Sztárok--Vajna Timi blogírást tanulnahttp://www.life.hu/sztarok/20150907-vajna-timi-andy-vajna-felesege-blogirast-tanulna-oravecz-noratol.htmlAkár az is előfordulhat, hogy Oravecz Nórától fog blogolást tanulni Andy Vajna felesége.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.