Megvannak 2015 legjobban fizetett tévés színésznői

Forrás: AFP -
színésznő tévésztár kaley Cuoco fizetés Sofia Vergara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges Sofia Vergara és az Agymenők népszerű színésznője, Kaley Cuoco-Sweeting lettek az év legjobban kereső televíziós színésznői.

A Forbes magazin szerint az esküvőre készülő Sofia Vergara és Kaley Cuoco is 28,5 millió dollárt tett zsebre televíziós szerepléseiért.

Forrás: AFP

Sofia Vergara immár negyedik éve győzedelmeskedik a legjobban fizetett színésznők között, amelyet feltehetően az Amerikában oly nagy népszerűségnek örvendő Modern Family című sorozatának köszönhet. Az Agymenők színésznője, a nemrég férjhez ment Kaley a magazin információi szerint epizódonként 1 millió dollárt keresett Penny, a pincérlány szerepével.

Szintén ott van még a listán Sofia Vergara képernyőbeli lánya, Julie Bowen, a Dr. Csont sztárja, Emily Deschanel, az N.C.I.S színésznője, Pauley Perrette, és a Kártyavárban szereplő Robin Wright.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.