Sebestyén Balázs már évek óta nem olvas kommenteket

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
interjú RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázst úgy ismerjük, mint aki legtöbbször hangot ad a véleményének, az pedig sosem érdekelte, hogy emiatt mit gondolnak róla mások. Balázs három műsort is visz ősszel az RTL Klubon, miközben reggelente ott ül a Class FM stúdiójában a Morning Show egyik műsorvezetőjeként. Most pedig arra is volt ideje, hogy interjút adjon az Origo újságírójának.

"Kommenteket már évek óta nem olvasok, de azt gondoltam, hogy nem ért majd egyet velem mindenki, és jönnek támadások" - kezdte első válaszát Balázs, mivel reggeli műsorában a menekültkérdés boncolgatása után óriási SMS-hullám indult be.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"A menekültkérdés olyan dolog, amit a hallgatók is átélnek, mindenkinek van véleménye róla, ezért kutya kötelességünk foglalkozni vele. Nem is tudnám megállni, hogy elmenjek a téma mellett. Mivel itt zajlik előttünk a történelem az utcákon, nem csinálhatunk úgy, mintha nem lenne a mindennapjaink része" - nyilatkozta Balázs, akinek teljes interjúját elolvashatod az Origón.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.