ÉNB Alexa akár az éjszaka közepén is ráharap egy kolbászra

diéta ÉNB Alexa zene Éjjel nappal Budapest Éjjel-nappal Budapest Bang bang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Láthatóan sokat fogyott ÉNB Alexa, akinek nemrég megjelent első videoklipje, a Bang bang. Elárulta, nem önsanyargató diéta eredményeként lett még jobb az alakja, mint volt.

Alexa durván szexi videoklipet hozott össze, amelyben megvillantja tökéletes alakját is. Az RTL 8:08 című műsorában vendégeskedve a műsorvezetők rá is kérdeztek, hogy csinálta, hogy ilyen bomba teste lett. Elmondta: korábban testépítéssel próbálkozott, de mostanában inkább jógázik vagy fut. Arra a kérdésre, hogy diétázik-e, Alexa meglepő választ adott:

"Nem diétázom, én vagyok az a lány, aki este 11-kor képes leülni a hűtő elé egy szál bugyiban és enni a kolbászt kenyérrel, mert nem érdekel. Figyelek arra, mi kell a testemnek..."

Charlie Hunnam elárulta, miért nem vállalta Christian Grey szerepéthttp://www.life.hu/sztarok/20150911-charlie-hunnam-szinesz-mar-banja-hogy-nem-vallalta-christian-grey-szerepet.htmlA brit színész egy magazinnak adott interjújában vallotta be, hogy a mai napig vegyes érzései vannak A szürke ötven árnyalata főszerepével kapcsolatban.TV + Sztárok--Nem talál munkát itthon a magyar olimpia bajnok, Csollány Szilveszterhttp://www.life.hu/sztarok/20150911-csollany-szilvesztert-honapok-ota-a-felesege-tartja-el-mert-nem-talal-munkat.htmlA sportolót hónapok óta a felesége tartja el, és hiába bújja egész nap az álláshirdetéseket, egyszerűen nem tud elhelyezkedni. TV + SztárokMTI/Koszticsák SzilárdAz egész közönség fehérben biztatja a nővéreket az 1 perc, és nyersz!-benhttp://www.life.hu/sztarok/20150911-korhazi-noverek-jatszanak-az-egy-perc-es-nyerszben.htmlAz 1 perc és nyersz! című családi game show új szériájának forgatása előtt az RTL Klub olyan nővérek jelentkezését várta, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy kipróbálják magukat a játékban. A tematikus adást, melyben a két nővér saját kórházi osztályának megsegítéséért száll versenybe, ma este láthatják a tévénézők.TV + Sztárok--Világsztárokkal szelfizett a Saul fia főszereplője, Röhrig Gézahttp://www.life.hu/sztarok/20150910-rohrig-geza-rachel-mcadamsszel-es-seth-rogennel-szelfizett.htmlMúlt hétvégén tartották a Saul fia című film amerikai premierjét a Telluride filmfesztiválon. A film főszereplője, Röhrig Géza közös képeket készíthetett két hollywoodi világsztárral, Rachel McAdamsszel és Seth Rogennel.TV + SztárokOrigoVigyél el! Szandi nem bánja, hogy kikosaraztákhttp://www.life.hu/sztarok/20150910-szandi-az-rtl-klub-vigyel-el-randi-showjanak-szereploje-nem-banja-hogy-kikosaraztak-es-nem-ment.htmlA RTL Klub szombaton debütált randi-showjának első pórul járt szinglijét kérdeztük, mit szólt ahhoz, hogy nem őt vitték el az álomrandira.TV + Sztárok--Így készül a világversenyre Kiss Daniella szépségkirálynőhttp://www.life.hu/sztarok/20150910-kiss-daniella-keszul-a-miss-world-vilagversenyre.htmlMagyarország szépe a testét és a szellemét is edzi a nagy megmérettetésre, edzője pedig olyan szigorú vele, hogy a lány már a közösségi oldalán sem mer becsekkolni étterembe vagy cukrászdába, nehogy rátelefonáljanak, hogy felróják neki a "bűnözést". TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.