Az első házassága volt Jessica Simpson legnagyobb pénzügyi botlása

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy -
divattervező házasság anyagi kár válás Jessica Simpson vallomás osztozkodás bevétel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egészen furcsa vallomást tett egy talkshowban, ahol megkérdezték tőle, hogy mi volt élete legnagyobb pénzügyi botlása.

„Azt hiszem, az első házasságom” – válaszolta nevetve a magas sarkúban jetskiző Jessica Simpson. A híresség, akit brutál cickókkal áldott meg az ég (vagy a plasztikai sebész?), 3 év házasság után 2006-ban vált el Nick Lachey-től.

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

Azért nem tudjuk sajnálni, akkor sem, ha az osztozkodásban sokat veszített, hiszen az újabban divattervezőként dolgozó sztár évi 1 billió dolláros bevételt termel ruháival.

Így küzd a magas lépcsőfokokkal Berki Natasa Zselyke - Videó!http://www.life.hu/csalad/20150911-berki-natasa-zselyke-lepcsozik.htmlMár megint akkorát cukiskodott Berki Natasa Zselyke, hogy erről muszáj beszámolnunk. Hódi Pamela tüdéri videót posztolt.CsaládOrigoEz volt Justin Timberlake és Jessica Biel fiának első szavahttp://www.life.hu/csalad/20150911-justin-timberlake-es-jessica-biel-fianak-elso-szava-a-dada-volt.htmlA sztárpár a felhők között jár, mióta megszületett első gyerekük. Mindig lelkesen, kedvesen nyilatkoznak a babáról, ezúttal pedig azt is elmondták, mi volt a pici első szava.Család--Kistestvér születik! 10 tipp, amivel felkészítheted a gyerkőcöt!http://www.life.hu/csalad/20150910-igy-keszitsd-fel-gyerekedet-a-kistestver-erkezesere.htmlBármilyen korban is legyen az elsőszülötted, mindenképpen nagy változás lesz neki az új baba érkezése. Egy kis odafigyeléssel azonban elérheted, hogy könnyebben vegye az akadályokat, és szeretetteljes kapcsolat alakuljon ki közöttük már a legelején.CsaládThinkstockMező Misi elárulta, miért rejtegeti családját a nyilvánosság előlhttp://www.life.hu/csalad/20150911-mezo-misi-elarulta-miert-rejtegeti-a-csaladjat.htmlEgy privát koncert keretében adta elő legújabb szerzeményét Mező Misi, akit a Life.hu riportere az eseményen többek közt arról faggatott, miért rejtegeti családját a nyilvánosság elől. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoVicces szelfikkel cikizik lányukat a jó fej szülőkhttp://www.life.hu/csalad/20150911-vicces-szelfikkel-cikizik-lanyukat-a-jo-fej-szulok.htmlKét hete randizott a fiatal Emily egy fiúval, amikor úgy döntött, végre készíthetnek egy pár szelfit a bimbózó kapcsolatukról. Több sem kellett a szülőknek, százezer lájkot érő fotókat lőttek magukról, hogy egy kicsit cikizzék a lányukat. Zseniálisak! Család--Liptai Claudia: "Panka nem elkényeztetett sztárcsemete"http://www.life.hu/csalad/20150910-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetojenek-kislanya-panka-nem-elkenyeztetet-sztarcsemete.htmlA TV2 műsorvezetője elárulta, kislánya egy örökmozgó energiabomba, aki nyitott a világra és egyáltalán nem szállt el attól, hogy híres szülei vannak.CsaládFotó: Margitay Klára/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.