Egy magasfeszültségű vezeték szerelésekor életveszélyesen megsebesült a 41 éves kínai férfi, Jiang Shengfa akinek mindkét karját amputálni kellett. Azóta megtanulta, hogyan boldoguljon nélkülük, sőt, még másokon is segít.

A férfi elképesztő akaraterőről tett tanúságot a felépülésével, ráadásul kizárólag a szája és csonkjai használatával most újra teljes életet él. Az egykor tanárként dolgozó férfi sokáig visszavonultan élt, de amikor meghallotta, hogy egy közeli eldugott kis falu súlyos tanárhiánnyal küzd, munkára jelentkezett.

Forrás: Facebook/CCTVNews

Azóta ő lett az egyre üresedő szegény falu negyven diákjának kedvenc tanára. Nem is csodáljuk, hiszen a férfi inspiráló példát mutat. Nemrég egyébként egy nagyobb település iskolája hívta magához jóval több fizetésért, de a férfi nemet mondott az ajánlatra.

„Az életem soha nem volt egyszerű, de mindent sikerült túlélni. Bárhogy is van, élvezem az életet. Nem panaszkodom. Egyetlen dolog tesz igazán erőssé – a jó emberek, akik körülöttem vannak. A családom, a diákjaim, a barátaim” – nyilatkozta a férfi.

Forrás: Facebook/CCTVNews