Kutyakoporsó és kutyatemetés – a kedvenceknek halálukban is luxus jár

Forrás: NORTHFOTO -
kutya temetés gyászmise kedvenc koszorú háziállat hamvasztás gazda koporsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miss Wang 8000 dollárt költött kedvenc kutyusa temetésére, hogy a cuki ebet méltóképp búcsúztathassa el.

A kínai nő egy olyan szolgáltatónál rendelte meg kutyusának temetését, ahol az elhalálozott ebeket, akárcsak az embereket, elhamvasztják, de rendelhetnek nekik gyászmisét, koporsót és koszorút is. Wang nem mindennapi szertartást penderített elhunyt kedvencének. Ebből is látszik, az asszonynak milyen fájdalmas lehetett elvesztenie őt.

Forrás: NORTHFOTO
Embertömegre zuhant egy daru Mekkában: 87 halálos áldozatról tudnihttp://www.life.hu/news/20150912-embertomegre-zuhant-egy-daru-mekkaban-87-halalos-aldozatrol-tudni.htmlLegalább 87 ember meghalt, amikor leomlott egy daru a mekkai nagymecsetben pénteken - közölte az al-Ihbaríja televízió.NewsOrigoTragédia! Lezuhant a Tom Cruise új filmjét forgató stáb kisrepülőgépehttp://www.life.hu/news/20150912-lezuhant-a-tom-cruise-uj-filmjet-forgato-stab-kisrepulogepe-a-szinesz-nem-volt-a-gepen.htmlLezuhant a kolumbiai Andokban pénteken a Tom Cruise Mena című új filmjét forgató stáb kisrepülőgépe. A szerencsétlenségben két ember életét vesztette, egy harmadik megsérült - jelentette be a latin-amerikai ország polgári légügyi hatósága.News--Fővárosunkról neveztek el utcát a törökországi Ankarábanhttp://www.life.hu/news/20150911-budapestrol-neveztek-el-utcat-a-torok-fovarosban.htmlBudapestről neveztek el utcát Törökország fővárosban, Ankarában.NewsThinkstockMicsoda? Tömeges kutyamészárlásra készülnek egy kínai városbanhttp://www.life.hu/news/20150911-ki-kell-irtani-a-kutyakat-jinan-nevu-kinai-varos-egyik-keruletenek-rendelete-szerint.htmlA Jinan nevű kínai város egyik kerületében brutális rendeletet tettek közzé: minden kutyát el kell pusztítani.News--Hoppá! Felnőttfilmes lett Kefir egykori szerelmehttp://www.life.hu/news/20150911-felnottfilmes-lett-kefir-egykori-szerelme.htmlA V-Tech frontembere, aki Zimány Linda kedvese is volt korábban, Hajdú Péternek árulta el, egykori miskolci barátnője milyen szakmát választott.NewsOrigoNyolcéves fiú verte össze a tanárnőthttp://www.life.hu/news/20150911-nyolceves-fiu-verte-ossze-a-tanarnot.htmlNéhány napja megalázó, szörnyű dolog történt egy zákányszéki tanárral. Nagyon megviselték a történtek.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.