Lilu mellbimbói átszúrják a vörös ruciját: Dögös fotó!

mellbimbó műsorvezető Lilu RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán szexi képet posztolt nyilvános Instagram oldalára az RTL Klub műsorvezetője. Vörös ruha, hosszú lábak,és még valami...

#mindenholkeresek #keresemacsaladom #nemideoltoztem - ezekkel a címszavakkal látta el képét Lilu, vagyis a közzétételekor ő is tudta, hogy bizony nem a megfelelő ruházatot választotta útjához. Ennek ellenére nagyon tetszetős:

Forrás: Instagram/lilugram

Forgatáson sírta el magát Lilu

"Olyan dolgokat kell elmondanom, amiről szűk családi körben sem beszélnek az emberek. Máshogy van súlya a szavaknak, a csendeknek, máshogy veszi igénybe az érzéseimet, mint bármelyik eddigi műsorom...Zokogni nem szoktam, de az ikerpár történetén én is sírtam. Az egész stábot megrázta a találkozásuk" - magyarázta Lilu legújabb műsora kapcsán.
Hajdú Steve is beleveti magát a gasztronómiábahttp://www.life.hu/sztarok/20150911-hajdu-steve-is-beleveti-magat-a-gasztronomiaba.htmlA Heti Hetes sztárja, Hajdú Steve mindig is szerette az a kihívásokat, így nem túl meglepő, hogy megint talált magának valami újat.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu"Szép a melled Anna" - Kelemen Anna üzent, de nem biztos, hogy értikhttp://www.life.hu/sztarok/20150912-kelemen-anna-kozossegi-oldalan-uzent-de-nem-biztos-hogy-atment-amit-mondani-akart.htmlAnnácska, aki legutóbb több meztelen fotót is megosztott a világgal, nyilvános közösségi oldalán tett közzé egy komoly hangvételű bejegyzést. Közszereplői létéről írt, követői azonban ismét csak a melleit vették észre.TV + SztárokOrigoElhagyta kislányát Kunovics Katinka, elhajózotthttp://www.life.hu/sztarok/20150911-elhagyta-kislanyat-kunovics-katinka-elhajozott-hogy-penzt-keressen.htmlKunovics Katinka másfél évvel korábban adott életet kislányának, Katinkának, akit azóta is egyedül nevel. A Romantic egykori énekesnője kénytelen volt hosszú hónapokra édesanyjára bízni a másfél éves gyereket, hogy anyagi biztonságot teremtsen családja számára. Szomorú szívvel elhajózott. TV + Sztárok--Elhagyta kislányát Kunovics Katinka, elhajózotthttp://www.life.hu/sztarok/20150911-elhagyta-kislanyat-kunovics-katinka-elhajozott-hogy-penzt-keressen.htmlKunovics Katinka másfél évvel korábban adott életet kislányának, Katinkának, akit azóta is egyedül nevel. A Romantic egykori énekesnője kénytelen volt hosszú hónapokra édesanyjára bízni a másfél éves gyereket, hogy anyagi biztonságot teremtsen családja számára. Szomorú szívvel elhajózott. TV + Sztárok--Ejha! Hatalmas terpesztéssel kívánt szép álmokat Aleska Diamondhttp://www.life.hu/sztarok/20150912-aleska-diamond-spargaval-kivan-szep-almokat.htmlA sztár megmutatta, hogy telik nála egy laza péntek este: spárgába vágja magát az ágyban, miközben kiskutyája a hasán pihen – és már csak egy szelfibot kell, hogy mindezt meg is örökíthesse.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHúsos ajkak hava: Gáspár Evelin után Horváth Éva is villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20150911-gaspar-evelin-utan-horvath-eva-is-husos-ajkakat-villantott.htmlÚgy tűnik, új trend indult a magyar sztárvilágban, méghozzá a húsos ajkak szelfizése. Többen is csatlakoztak már a "kezdeményezéshez".TV + SztárokThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.