Origami csodák egy kreatív művésztől

papír origami művész remekmű csoda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lélegzetelállítóak a kínai művész aprólékosan kidolgozott, gyönyörű papírból hajtogatott művei.

Qin Kun origami munkáit a dolgozószobájában készíti 2003 óta; számára ez a fajta alkotás felér egy meditációval. Amikor a férfi a különleges papírszobrokkal bíbelődik, megszűnik számára a világ. Az eredmény pedig magáért beszél - mi bármelyik látványos remekművet elfogadnánk.

Forrás: NORTHFOTO
Embertömegre zuhant egy daru Mekkában: 87 halálos áldozatról tudnihttp://www.life.hu/news/20150912-embertomegre-zuhant-egy-daru-mekkaban-87-halalos-aldozatrol-tudni.htmlLegalább 87 ember meghalt, amikor leomlott egy daru a mekkai nagymecsetben pénteken - közölte az al-Ihbaríja televízió.NewsOrigoTragédia! Lezuhant a Tom Cruise új filmjét forgató stáb kisrepülőgépehttp://www.life.hu/news/20150912-lezuhant-a-tom-cruise-uj-filmjet-forgato-stab-kisrepulogepe-a-szinesz-nem-volt-a-gepen.htmlLezuhant a kolumbiai Andokban pénteken a Tom Cruise Mena című új filmjét forgató stáb kisrepülőgépe. A szerencsétlenségben két ember életét vesztette, egy harmadik megsérült - jelentette be a latin-amerikai ország polgári légügyi hatósága.News--Úszva akarja megkerülni a Földet a 60 éves extrémsportolóhttp://www.life.hu/news/20150912-martin-strel-extremsportolo-uszva-akarja-megkerulni-a-foldet.htmlÚjabb kihívásra készül Martin Strel, aki már végigúszta a világ nagy folyóit: úszva akarja megkerülni a Földet.News--Fővárosunkról neveztek el utcát a törökországi Ankarábanhttp://www.life.hu/news/20150911-budapestrol-neveztek-el-utcat-a-torok-fovarosban.htmlBudapestről neveztek el utcát Törökország fővárosban, Ankarában.NewsThinkstockBetörtek Dan Bilzerian pókerjátékos luxusvillájábahttp://www.life.hu/news/20150911-dan-bilzerian-multimilliomos-pokerjatekos-luxusvillajaba-betortek.htmlMíg a félmeztelen nőiről, méregdrága autóiról és fegyvereiről posztoló Instagram-királyt New Yorkba szólította kötelessége, addig a betörők célba vették a milliomos pókerjátékos Los Angeles-i otthonát.NewsOrigoMerényletet tervezett egy férfi - Elfogták a 9/11-es megemlékezés előtthttp://www.life.hu/news/20150911-merenyletet-tervezett-egy-ferfi-9-11re.htmlAz FBI letartóztatott és őrizetbe vett egy 20 éves férfit, aki robbantásos merényletet tervezett a szeptember 11-i terrortámadás megemlékező ünnepségén, Kansas Cityben.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.