Katalin hercegnő brit királyi család Vilmos herceg Sarolta hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénzügyi elemzők szerint a kis Sarolta hercegnő igen drága kislány. Több ezer milliárd forintot ér a négy hónapos hercegnő.

Négy milliárd eurót, azaz 1260 milliárd forintot ér Katalin hercegné és Vilmos herceg kislánya, Sarolta. Az öröklési sorban negyedik hercegnőről úgy gondolják a pénzügyi elemzők, élete során ennyi bevételt jelent a brit gazdaságnak. A Brand Balance nevű vállalat a kis hercegnő keresztelője során keletkezett bevétel alapján számolta ki György herceg húgának "értékét".

Forrás: AFP

Ez természetesen közel sem annyi, mind édesanyja, Katalin hercegné értéke. Ő ugyanis több mint 6 milliárd eurót, azaz 2017 milliárd forint bevételt hozhat az országnak.

Megszólalt, de nem kért bocsánatot a tévés, aki megrúgta a menekültekethttp://www.life.hu/news/20150911-megszolalt-de-nem-kert-bocsanatot-a-teves-aki-megrugta-a-menekulteket.htmlAz N1TV egyik munkatársa, László Petra, aki Röszkén menekülteket gáncsolt el és rúgott meg, óriási botrányt okozott tettével. Hosszú hallgatás után most először szólalt meg az ügyben.News--Hoppá! Felnőttfilmes lett Kefir egykori szerelmehttp://www.life.hu/news/20150911-felnottfilmes-lett-kefir-egykori-szerelme.htmlA V-Tech frontembere, aki Zimány Linda kedvese is volt korábban, Hajdú Péternek árulta el, egykori miskolci barátnője milyen szakmát választott.NewsOrigoMerényletet tervezett egy férfi - Elfogták a 9/11-es megemlékezés előtthttp://www.life.hu/news/20150911-merenyletet-tervezett-egy-ferfi-9-11re.htmlAz FBI letartóztatott és őrizetbe vett egy 20 éves férfit, aki robbantásos merényletet tervezett a szeptember 11-i terrortámadás megemlékező ünnepségén, Kansas Cityben.NewsThinkstockHalálra éheztette saját anyját a négy testvér Szolnokonhttp://www.life.hu/news/20150910-halalra-eheztette-sajat-anyjat-a-negy-testver-szolnokon.htmlA boncolásból sem lehet biztosan tudni, mikor halt meg a szolnoki asszony, akit gyerekei halálra éheztettek.NewsThinkstockEz volt minden idők legrosszabb legénybúcsújahttp://www.life.hu/news/20150908-ez-volt-minden-idok-legrosszabb-legenybucsuja.htmlMinden adott volt, hogy összejöjjön egy hatalmas buli a barátokkal, de egy törölt repülőjárat egyszemélyes hepajt csinált a legénybúcsúból.News--Elbúcsúztatták Overdose-thttp://www.life.hu/news/20150907-elbucsuztattak-overdoset-a-versenylovat.htmlSzeptember 6-án vasárnap rendezték több lovas díj napját is a Kincsem Parkban. Elbúcsúztatták Overdose-t is.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.