"Egyre nagyobb a káosz" - Ismét nagy fába vágta a fejszéjét Tóth Gabi

Forrás: Instagram/Tóth Gabi -
Tóth Gabi szelfi lakásfelújítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges énekesnő, aki már nem titkolja tovább szerelmét, most ismét nagy átalakításba kezdett. Ezúttal azonban nem a külsejét változtatta meg, hanem az otthonát szépítgeti, csinosítgatja. És ezt persze rajongóinak is megmutatta.

"Lakàsfelùjitàs Apàval 4.nap ... # agyhalàl # egyrenagyobbakàosz # apacsak1van # kemènyvagyok # Apaalegkemènyebb" - írta ki nyilvános Instagram oldalára Tóth Gabi, majd pedig közzétette ezt a képet:

Forrás: Instagram/tothgabi

Drukkolunk, és várjuk a csodás eredményt!

Tóth Gabi dobolási technikájától eláll a szavadhttp://www.life.hu/sztarok/20150909-toth-gabi-enekesno-dobolni-tanul-es-megmutatta-hogyan-sikerult-elso-dobleckeje.htmlAz énekesnő megmutatta, hogyan csapatja, amikor egy fergeteges hangszer közelébe kerül.TV + SztárokOrigoTóth Gabi a legnagyobb félelméről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20150907-toth-gabi-elarulta-legnagyobb-felelmet.htmlHamarosan mások bőrébe bújhat Tóth Gabi. Nagy kihívás ez egy énekesnek, de Gabi nem a produkcióktól fél a legjobban. TV + Sztárok--Tóth Gabi kimerülve kezdi a Sztárban sztárthttp://www.life.hu/sztarok/20150903-toth-gabi-enekesno-kimerulve-kezdi-a-tv2-sztraban-sztar-cimu-musoraban-a-munkat.htmlAz énekesnő bevallotta, sok ideje nem maradt a pihenésre a nyáron, ennek ellenére alig várja az új kihívásokat az életében.TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huViszlát, külsőségek! Tóth Gabi stílust válthttp://www.life.hu/sztarok/20150830-toth-gabi-enekesno-a-sztarban-sztar-uj-szereploje-stilust-valt.htmlÚj időszak kezdődik Tóth Gabi életében. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huTóth Gabi anyagilag is támogatja mentoráltjaithttp://www.life.hu/sztarok/20150827-toth-gabi-anyagilag-is-tamogatja-mentoraltjait.htmlTóth Gabi a Life.hu riporterének elárulta, milyen érzései vannak a Sztárban sztár című műsorral kapcsolatban, és arról is mesélt, mennyi mindent tesz egykori mentoráltjaiért.TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huTóth Gabi kicsavart szelfijére még a popója is ráfért: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150823-toth-gabi-kicsavart-szelfijere-meg-a-popoja-is-rafert-foto.htmlSzegedre érkezett, majd egy igencsak kicsavart pózban készült fotóval üdvözölte követőit Instagram oldalán Tóth Gabi.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.