Nem bocsát meg a felrúgott szíriai menekült a magyar operatőrnek

Forrás: Youtube -
videó menekült Szíria László Petra megbocsátás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az N1TV egyik volt munkatársa, László Petra, Röszkén menekülteket gáncsolt el és rúgott meg, ezzel óriási felháborodást gerjesztve. A szíriai menekült férfi most azt nyilatkozta, hogy soha nem lesz képes megbocsátani a nőnek.

Az 52 éves Oszama Abdel-Muhszen Algadab már biztonságban megérkezett hétéves kisfiával Németországba, ahol interjút adott a brit Daily Mailnek. A négygyermekes édesapa elmondása szerint egy 12 napos, fárasztó út után érkeztek a szerb-magyar határra a hétéves Zaiddal – írja az Origo.

"Több ezer ember szorongott egy aprócska területen, és nem engedtek minket tovább. Az emberek kezdték elveszíteni a türelmüket, és tovább akartak indulni a tíz kilométerre lévő határra. Ott rendőrök igyekeztek megállítani az embereket. Lökdösődni kezdtek. Nem tudtam, honnan jött a lökés, nem tudtam, hogy rendőr volt-e, vagy operatőr. Csak annyit éreztem, hogy a földre zuhanok" – mesélte a férfi. Abdel később látott felvételt arról, hogy egy operatőr gáncsolta el őket.

Forrás: Youtube

"Hogyan tudnék megbocsátani neki? A fiam halálra volt rémülve, hangosan zokogott, én pedig miatta rettegtem" – mondta a lapnak. A fiával kisebb zúzódásokat szenvedtek az esés következtében.

Elmondása szerint Szerbiában is elgáncsolta a fiát egy rendőr, de az nem mérhető a magyar operatőr tettéhez. A kisfiú akkor is elesett, ezért is láthatjuk őt az édesapja karjában a felvételen. A férfi az állán, a kisfiú a lábán és az állán szenvedett sérüléseket. A gyerek később hányni is kezdett az átélt sokk miatt.

László Petra később azt állította: azt hitte, meg fogják támadni – emlékeztetett a Daily Mail. "Az embereknek eszük ágában sem volt megtámadni az újságírókat, akik nagyon kedvesek voltak a menekültekhez" – jegyezte meg ezzel kapcsolatban Oszama Abdel-Muhszen Algadab.

Csontsovány jegesmedvét fotóztak a sarkvidéken – Sokkoló kép!http://www.life.hu/news/20150914-kerstin-langenberger-fotos-csontsovany-jegesmedvet-fotozott.htmlA környezetszennyezés miatti klímaváltozásnak egyre súlyosabb következményei lesznek. Kerstin Langenberger fotósnak talán most sikerül rádöbbentenie az embereket, hogy hová tart a világ. News--Varázslatos képeken Európa leghosszabb hídjahttp://www.life.hu/news/20150913-varazslatos-kepeken-europa-leghosszabb-hidja-oresund-hid.htmlLáttad már az Öresund-ot, Európa leghosszabb hídját? Csodás fotókat mutatunk róla!NewsOrigoOrigami csodák egy kreatív művésztől http://www.life.hu/news/20150912-origamikra-papirbol-keszult-csodakra-bukkantunk-qin-kun-origami-munkait-a-dolgozoszobajaban-kesziti.htmlLélegzetelállítóak a kínai művész aprólékosan kidolgozott, gyönyörű papírból hajtogatott művei.News--A Titanic sztárja, Billy Zane Budapesten segít a menekülteken - Fotó!http://www.life.hu/news/20150911-billy-zane-budapesten-segit-a-hozzank-erkezo-menekulteken.htmlA hollywoodi színész festményeiből nyílt szombat este kiállítás a budapesti Bródy Házban. A képeket a látogatók meg is vásárolhatják, és az így befolyt bevételt a színész felajánlotta a Magyar Vöröskereszt menekültügyi tevékenységének támogatására.NewsOrigoMegérkezett az első menekült kutya Magyarországra http://www.life.hu/news/20150907-az-elso-menekult-kutya-is-megerkezett-a-hatarhoz.htmlHatalmas tömegek érkeznek hozzánk az elmúlt hónapokban, köztük nők és gyerekek. Eddig háziállatot nem igen láthattunk a tömegben, most viszont feltűnt egy kis öleb a menekültek között. News--"Toleránsnak kell lenni" - Angelina Jolie megszólalt menekültügybenhttp://www.life.hu/news/20150621-angelina-jolie-megszolalt-menekultugyben.htmlAngelina Jolie Törökországban meglátogatott egy egy szíriai menekülteket befogadó tábort. "A világ a tömeges áttelepülés korszakát éli" -nyilatkozta. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.