Újraindítják a nyomozást Diana hercegné halálának ügyében

halál újraindítás rendőrség Károly herceg Katalin hercegné Vilmos herceg nyomozás Diana hercegnő autóbaleset Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Külföldi sajtóértesülések szerint Vilmos herceg és öccse, Harry herceg tisztázni szeretné végre, hogyan halt meg édesanyjuk, halálának körülményei ugyanis több ponton is megkérdőjelezhetőek. Az elhunyt hercegné két fia ezért újra szeretnék indíttatni a nyomozást.

Immár 18 éve, hogy Diana hercegné életét vesztette abban a bizonyos párizsi autóbalesetben. A szívek királynőjének becézett Diana váratlan halála azóta sem hagyta nyugton a közvéleményt, hiszen számtalan újabb fejlemény született az üggyel kapcsolatban.

Forrás: Northfoto

A legutóbbi hírek szerint például a királyi család számára veszélyt jelentett Diana, aki Dodi Fayedtől várt babát a balesetkor - többek között ezt is állította könyvében Gennady Sokolov orosz író, aki a néhai hercegné halálának körülményeit dolgozta fel kötetében. A könyv szerint a tragédiába a brit titkosszolgálatot, az MI6-et is bevonták, akik boncolást végeztek a hercegnén, a vizsgálat eredményeit azonban megsemmisítették.

Ahogy a Life.hu is megírta, Erzsébet királynő, aki valójában kedvelte Dianát, már a végzetes baleset napján tudta, hogy menye gyilkosság áldozata lett. Vilmos a hírek szerint már nem tudja, kinek higyjen: a lap úgy tudja, már csupán feleségében, Katalin hercegnében és öccsében bízik, és édesapját, Károly herceget hibáztatja anyja haláláért. Egy palotai forrás szerint egy heves vita alkalmával például a következőt vágta apja fejéhez:

Megölted az anyámat! Az ő vére tapad a kezedhez!

Nem olyan meglepő tehát, hogy Vilmos herceg és öccse, Harry Katalin hercegné tanácsára végére akarnak járni az igazságnak: a GLOBE magazin szerint ezért újraindítják a nyomozást édesanyjuk halálának ügyében.

Újabb esküvő a királyi családban! Megházasodott Charlene hercegné öccsehttp://www.life.hu/intim/20150905-charlene-monacoi-hercegne-occse-gareth-wittstock-felesegul-vette-baratnojet-monacoban.htmlGareth Wittstock Monacóban mondta ki barátnőjének és kislánya édesanyjának a boldogító igent.Intim--Új frizurával tért vissza Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20150913-katalin-hercegne-uj-frizuraval-tert-vissza-teendoihez.htmlA mosoly a régi, de a frizurája más lett a kétgyermekes édesanyának. Trend--Katalin hercegnét megfosztották címétől - Már nem ő a legstílusosabbhttp://www.life.hu/trend/20150906-nem-katalin-hercegnot-tartjak-mar-a-legtilusosabb-hercegnonek.htmlAjjaj, az emberek már nem Katalin hercegné stílusáért rajonganak?Trend--Drága gyermek! Sarolta hercegnő több ezer milliárdot érhttp://www.life.hu/news/20150912-sarolta-hercegno-tobb-ezer-milliardot-er.htmlPénzügyi elemzők szerint a kis Sarolta hercegnő igen drága kislány. Több ezer milliárd forintot ér a négyhónapos hercegnő.NewsAFPParádés visszatérésre számíthatunk Harry hercegtőlhttp://www.life.hu/news/20150903-harry-herceg-is-reszt-vesz-az-angol-legiero-emlekrepulesen.htmlA brit trónörökös hamarosan hazatér afrikai szolgálatából, és nemsokára a levegőben láthatják viszont alattvalói az angol légierő emlékrepülésén.News--Újra munkába áll Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/news/20150908-katalin-hercegne-jovo-heten-ujra-munkaba-all-sarolta-hercegno-szuletese-utan.htmlHárom hónap szülési szabadság után visszatér hercegnéi teendőihez Katalin, akinek máris zsúfolásig telt a naptára a rengeteg eseménytől, amelyeken tiszteletét kell tennie.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.