Heroin túladagolásban halt meg egy ohiói nő férje. Az asszony rettentően bizarr módon próbálja felhívni az emberek figyelmét arra, hogy megelőzhető lenne a kábítószeresek halála.

Eva Holland 26 éves férje, Mike Settles szeptemberben hunyt el drog túladagolásban. A kétgyermekes apuka még tiniként szokott rá a fájdalomcsillapítókra, majd a heroinra. 

A férfi felesége úgy döntött, megmutatja az embereknek, milyen szörnyű dolog a függőség. Nyitott koporsós temetést rendeztek a férfinak, akinek holtteste mellé felesége és két mosolygó gyereke is odaállt, majd lefényképezkedtek vele. Ezután Eva megosztotta a bizarr családi fotót Facebookon és Instagramon. 

Forrás: Facebook/Eva Holland

"Tudom, hogy ez a kép felkavaró és felháborító, de szeretném bemutatni, milyen a függőség. Ha nem épülsz fel belőle, a halál az egyetlen kiút. Egyetlen szülőnek sem kellene megélnie azt, hogy el kell temetnie a gyerekét, és egyetlen ilyen fiatal gyereknek sem szabadna szüleit temetnie. Ez megelőzhető lett volna, nem kellett volna megtörténnie. Sok embert bizonyára felbosszant a fotó, de nem kell elrejteni az igazságot, azzal nem teszünk jót" - írta az anya a fotóhoz, majd hozzátette:

A kőkemény igazság az, hogy a heroin öl.