Menő szelfit akart, de 200 métert zuhant a mélybe

Forrás: Thinkstock -
halál fotó szelfi tragédia Norvégia diáklány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen mindegy hol, kivel, vagy mivel, csak szelfi legyen! Fontos szempont viszont, hogy a kép ütős legyen, hiszen csak akkor kapunk rá sok lájkot. Azonban van olyan eset, amikor rosszul sül el a fotózkodás. 

Legutóbb Norvégiában történt halálos kimenetelű szelfi-baleset. Kristi Kafcaloudis a Ringedalsvatnet-tó fölé 700 méter magasan benyúló Trolltungán pózolt, amikor a mélybe zuhant a szikla széléről. A 24 éves ausztrál diáklány egy turistacsoporttal kereste fel a látványosságot, ahol az egyik társát kérte meg, hogy fotózza le őt. A lány a szikla peremére ment, ahol elvesztette az egyensúlyát, és több mint 200 métert zuhant a mélybe. A mentőalakulatoknak több órájukba telt, míg felhozták a holttestét a mélyből - írja a Daily Mail.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Rengeteg ember állt ki a szikla szélére, hogy fotózkodjon, és a lány is beállt a sorba. Amikor ő jött, átlépett néhány követ, de túl közel ment a szikla jobb oldali pereméhez és lezuhant - nyilatkozta a helyi rendőrség szóvívője.

Lezárták a kanyont, mert túl sokan szelfiznek medvékkel

Lezárták a denveri Waterton Kanyont, ugyanis szegény medvéknek egy perc nyugtuk sem volt a szelfiző turisták miatt, na és persze az embereket is simán széttéphette volna egy maci. A Colorado Park szóvivője azt nyilatkozta, nem volt jó ötlet, hogy hagyták az embereket ennyire közel menni az állatokhoz, ugyanis ez az állatoknak sem jó, és a turistáknak is nagyon veszélyes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.