Tűz volt a 3-as metró Ecseri úti megállójában

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
tömegközlekedés tűz Budapest metró Ecseri út közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olajos sár gyulladt ki a 3-as metró Ecseri úti megállójában kedden - közölte Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

A BKV munkatársai a mintegy fél négyzetméteren keletkezett tüzet eloltották, a tűzoltók pedig átvizsgálták az állomást, amelyet arra az időre lezártak. Az eset során nem sérült meg senki.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

A lezárás ideje alatt a szerelvényeket egy szakaszon buszokkal pótolták - közölte a Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán.

Teljesen kiégett a BKV egyik busza

Tegnap kigyulladt és teljesen kiégett a BKV egyik, 21A-s járata. A busz vezetőjét füstmérgezéssel vitték kórházba. A Life.hu cikkét itt olvashatod.

A halott apukával szelfizett a család - Állítólag a jó cél érdekébenhttp://www.life.hu/news/20150915-dorgtuladagolasban-meghalt-apukaval-szelfizett-a-csalad.htmlHeroin túladagolásban halt meg egy ohiói nő férje. Az asszony rettentően bizarr módon próbálja felhívni az emberek figyelmét arra, hogy megelőzhető lenne a kábítószeresek halála.News--Már 15 éve, hogy eltűnt Till Tamás - Szülei pedofíliára gyanakszanakhttp://www.life.hu/news/20150915-mar-15-eve-hogy-eltunt-till-tamas.html2000 májusában tűnt el Till Tamás. Az akkor 11 éves fiú biciklivel indult el otthonról, azóta nem tudják szülei, hol lehet.NewsThinkstockLezárták a kanyont, mert túl sokan szelfiznek medvékkelhttp://www.life.hu/news/20150914-lezartak-a-kanyont-mert-tul-sokan-szelfiznek-medvekkel.htmlLezárták a denveri Waterton Kanyont, ugyanis szegény medvéknek egy perc nyugtuk sem volt a szelfiző turisták miatt, na és persze az embereket is simán széttéphette volna egy maci.News--Tehénnel pózolt Paris Hilton - De miért?http://www.life.hu/news/20150914-paris-hilton-orokosno-egy-tehennel-pozolt-regi-valosagshow-jara-emlekezett.htmlA gyönyörű örökösnő az Instagram oldalán tett közzé egy képet, melyen tisztes távolságból figyel egy szarvasmarhát. Ez nem is olyan bizarr, mint amilyennek elsőre hangzik...News--Nem bocsát meg a felrúgott szíriai menekült a magyar operatőrnek http://www.life.hu/news/20150914-a-sziriai-menekult-nem-tud-megbocsajtani-az-ot-felrugo-laszlo-petranak.htmlAz N1TV egyik volt munkatársa, László Petra, Röszkén menekülteket gáncsolt el és rúgott meg, ezzel óriási felháborodást gerjesztve. A szíriai menekült férfi most azt nyilatkozta, hogy soha nem lesz képes megbocsátani a nőnek.News--Molesztálásért jelentették fel egy Vas megyei iskola igazgatójáthttp://www.life.hu/news/20150914-feljelentettek-egy-vas-megyei-iskola-igazgatojat-molesztalasert.htmlGyerekek zaklatása miatt jelentették fel egy Vas megyei iskola igazgatóját. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.