Mély dekoltázzsal jelentett időjárást Gaál Noémi

mell időjárás-előrejelzés időjárás-jelentés dekoltázs Gaál Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg kevesebb embert kezdett el érdekelni a hétvégére jósolt eső és lehűlés, amikor a TV2 csinos időjósa szexi mellbetekintést engedett a nézőknek.

Lehet-e szexisebben időjárást előrejelezni, mint Gaál Noémi? A TV2 időjósa mélyen dekoltált tunikában köszöntötte nézőit a minap. Íme:

Nem véletlenül hangsúlyozza nőies formáit ilyen büszkén Gaál Noémi: az időjós korábban őszintén vallott mellműtétjéről, és arról, hogyan sikerült általa nagyobb önbizalomra szert tennie.

Berki Krisztián elkísérné Éden Tinát a mellműtétjérehttp://www.life.hu/sztarok/20150520-eden-tina-szilikonmelleket-csinaltat.htmlTina, az Éden Hotel tegnap kiesett játékosa elárulta, hamarosan nagyobb keblekkel büszkélkedhet majd. TV + Sztárok--Extrakarcsú derekat és méretes dekoltázst villantott DJ Seherezádéhttp://www.life.hu/trend/20150901-vv-seherezade-indoneziaban-turnezik.htmlAz egykori villalakó, aki ma már dj-ként járja a világot, a meseszép Indonéziába érkezett lemezlovasként.TrendOrigoElszúrták Vivien mellműtététhttp://www.life.hu/sztarok/20140310-vv-cristofel-menyasszonyanak-viviennek-elrontottak-a-mellmegnagyobbito-mutetet.htmlVivien eredetileg mellnagyobbító műtétre érkezett a kórházba, ugyanis nyolc évvel ezelőtt behelyezett implantátumai már elcsúsztak, és időszerű volt a csere. Ha pedig már újra kés alá feküdt, 200 köbcentivel nagyobb méretet is kért orvosától. A műtét azonban nem úgy sikerült, ahogy kellett volna.TV + SztárokOrigoFesztivállázban ég az ismert időjós, Gaál Noémihttp://www.life.hu/sztarok/20140625-gaal-noemi-idojos-fesztivalozni-fog-a-nyaron.htmlA csinos időjós, Gaál Noémi nagyon rákapott a koncertek, a nyári fesztiválok hangulatára. Párjával, Maloveczky Miklóssal elárulta, hogy a nyaralásokat is a fesztiválokhoz igazítják.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huKárász Robi meglepő dolgot tett élő adásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20150911-karasz-robi-erdekes-szelfit-mutatott.htmlKárász Robi élő adásban döntött úgy, megmutatja egyik este készített szelfijét, amit a külföldön tartózkodó párjának lőtt.TV + Sztárok--Extra nagy magas sarkúban és mély dekoltázzsal ünnepelt Varga Izabellahttp://www.life.hu/trend/20150904-varga-izabella-extra-nagy-magas-sarkuban-es-csipkes-dekoltazzsal-unnepelt.htmlAz RTL Klub 18. születésnapi bulijára a színésznő dögös fekete szerelést választott.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.