Megölte, majd szőnyegbe csavarta alkalmi barátnőjét egy férfi

Forrás: Facebook/ Sztojka Pál -
gyilkosság halál szőnyeg Kalocsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megölte, majd szőnyegbe csavarta és Kalocsáig vitte alkalmi barátnője holttestét egy 32 éves férfi.

Egy VIII. kerületi lakásban gyilkolta meg alkalmi barátnőjét egy férfi. Úgy vélik, a 32 éves Sztojka Pál lehet az elkövető. A szőnyegbe csavart holttestet egy kalocsai ház kertjében találták meg, azóta a gyanúsított eltűnt.

A rendőrök azt kérik, aki látta, vagy tudja hol van az alábbi képen látható férfi, hívja a 06 (1) 461-5110 telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: Facebook/ Sztojka Pál
Jövő szombaton helyezik végső nyugalomra Harangozó Terithttp://www.life.hu/news/20150916-harangozo-teri-elhunyt-enekesno-bucsuztatojanak-idopontjat-schmuck-andor-kozolte.htmlSchmuck Andor, a Tisztelet Társasága nevű non-profit szervezet elnöke nyilvánosságra hozta, hogy a rajongók mikor és hol vehetnek végső búcsút az énekesnőtől.News--Letelt a gyászidőszak - Átveszik Bajor Imre szerepéthttp://www.life.hu/news/20150916-ujra-szinpadon-a-magnas-miska-de-mar-uj-szereplokkel.htmlÚjra színpadra került az Operett színház népszerű operettje, a Mágnás Miska. Egy évvel ezelőtt hunyt el a darab legendás színésze, Bajor Imre, akinek szerepét most Peller Károly veszi át. NewsOrigoŐrizetbe vették a kislányt gázoló kamionosthttp://www.life.hu/news/20150915-orizetbe-vette-a-rendorseg-a-kislanyt-es-nagymamajat-gazolo-lengyel-kamionsofort.htmlŐrizetben van az a lengyel kamionsofőr, aki halálra gázolt egy 17 hónapos kislányt és nagymamáját egy tiszaújvárosi gyalogátkelőhelyen.News--Vodkás üveggel ölte meg részeg szeretőjét a bajai nőhttp://www.life.hu/news/20150916-vodkas-uveggel-olte-meg-reszeg-szeretojet-a-bajai-no.htmlEgy nő ki akarta lakoltatni szeretőjét a házából. A férfi nem akart távozni, ezért a nő törött vodkás üveggel elvágta a torkát.NewsThinkstockMesterségesen táplálják Szacsvay László feleségéthttp://www.life.hu/news/20150916-mestersegesen-taplaljak-szacsvay-laszlo-szinesz-feleseget.htmlA színész felesége hetekkel ezelőtt zuhant ki lakásuk ablakából, állapotáról eddig keveset lehetett tudni. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoGyurta Gergely külföldön folytatjahttp://www.life.hu/news/20150915-gyurta-gergely-kulfoldon-folytatja.htmlÚjabb motivációra és új környezetre van szüksége Gyurta Dániel öccsének, Gyurta Gergelynek. Így Franciaországban folytatja az úszást.NewsMTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.