Fővárosiak, figyelem! Hétvégén problémásabb lesz a közlekedés Budapesten

Fotó: Polyák Attila - Origo -
forgalom tömegközlekedés Budapest közlekedés forgalomkorlátozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Forgalomkorlátozásokra kell számítani a hétvégén Budapesten rendezvények miatt. Elterelnek számos BKV járatot, és lezárják majd többek között a Lánchidat, az Andrássy utat és a Dózsa György utat is.

Péntek estétől hétfő hajnalig lezárják az Andrássy utat teljes hosszában, valamint a Hősök terét. Szombaton és vasárnap a Dózsa György útnak a Podmaniczky utca és a Városligeti fasor közötti szakaszán várhatók lezárások.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A Lánchidat péntek és szombat éjszaka filmforgatás miatt zárják le. Vasárnap reggel 6 órától 13.30-ig spotrendezvény miatt lezárják a Budai alsó rakpartot az Óbudai Hajógyári Sziget "K" hídjától a Halász utcáig. A rendezvény ideje alatt a Halász utcai csomópontban a jelzőlámpát kikapcsolják.
A Budai alsó rakpart déli szakaszán a Döbrentei téri rekonstrukciós munkák miatt a Döbrentei tér és a Rákóczi híd között szintén zárás lesz vasárnap reggeltől hétfő reggelig, reggel 6 és 13.30 között pedig a rakpart teljes szakasza le lesz zárva.

Több BKV-járat is terelve, illetve rövidített útvonalon közlekedik majd a hétvégi rendezvények miatt.

Elhunyt Békés András Kossuth-díjas rendezőhttp://www.life.hu/news/20150918-bekes-andras-kossuth-dijas-rendezo-eletenek-89-eveben-elhunyt.htmlÉletének 89. évében, hosszan tartó, súlyos betegség után pénteken hajnalban elhunyt Békés András Kossuth-díjas rendező, a Magyar Állami Operaház örökös tagja és mesterművésze - közölte a dalszínház pénteken.News--Sokkoló: egy koktél robbantotta fel a 18 éves lány gyomráthttp://www.life.hu/news/20150918-egy-18-eves-lany-gyomrat-felrobbantotta-egy-nitrogen-tartalmu-koktel-ital.htmlÉletmentő műtétet kellett végrehajtani a 18 éves Gaby Scanlonon, akinek gyomrát darabokra szaggatta a nitrogéntartalmú ital. A koktélt felszolgáló bár ennek ellenére folytathatja működését.News12 év börtönre ítélték a nevelt lányával fajtalankodó férfithttp://www.life.hu/news/20150917-12-ev-bortonbuntetesre-iteltek-a-nevelt-lanyaval-fajtalankodo-kiskunhalasi-ferfit.htmlÉveken át zaklatta felesége előző házasságából született kislányát egy férfi, akit végül a gyermek iskolatársának szülei jelentettek a hatóságoknál.NewsThinkstockMár tudják, ki végezhetett Whitney Houstonnal és lányával?http://www.life.hu/news/20150917-whitney-houstont-es-bobbi-kristina-brownt-meggyilkoltak-az-egyik-rokon-szerint.htmlAhogyan arról beszámoltunk: döbbenetes kijelentést tett Whitney Houston nemrég tragikusan elhunyt lányának nagynénje, aki szerint a világhírű énekesnőt és Bobbi Kristina Brownt valójában meggyilkolták. Most azt is meglebegtette, kik állhattak a tragédia hátterében. News--Meggyilkolták Whitney Houstont és lányát?http://www.life.hu/news/20150917-whitney-houston-enekesnot-es-lanyat-bobbi-kristina-brownt-meggyilkoltak-leolah-brown-szerint.htmlA nemrég elhunyt Bobbi Kristina Brown nagynénje, Leolah Brown állítja: a lány és néhai édesanyja, Whitney Houston is gyilkosság áldozatává vált.News--Hajvasalóval égette össze hűtlen barátja péniszéthttp://www.life.hu/news/20150917-hajvasaloval-egette-ossze-hutlen-baratja-peniszet.htmlA 22 éves ausztrál nő barátja engedélyével égette össze a csalfa péniszt, ami miatt lehet, hogy egész életében merevedési problémái lesznek. Furcsa módon egyikük sem gondolta, hogy mekkora butaságot csinálnak.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.