Lufikkal takarja magát a gyönyörű Dukai Regina: Fotó!

modell Dukai Regina énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Regina, aki legutóbb megmutatta, hogyan edzi amúgy is formás hátsóját, egy cuki, lufis fényképet tett közzé az Instagramon.

Dukai Regina az elmúlt hetekben bejárta Dániát és látogatást tett Párizsban is. Miután pedig hazajött, feltöltött egy csodaszép képet nyilvános közösségi oldalára:

Forrás: Instagram/reginadukai

Dukai Regina tetováltatott

A szépség tű alá feküdt: apró betűkkel írt felirat és néhány dátum került a csuklójára és az alkarjára. A glammodell meg is villantotta a kis tetkót az Instagramon, ami persze azonnal elnyerte a rajongók tetszését. Lesd meg te is!
Reginception - Így nézi magát Dukai Reginahttp://www.life.hu/sztarok/20150915-igy-nezi-magat-dukai-regina.htmlDukai Regina kíváncsi volt, hogy fest a képernyőn. Most mi is megnézhetjük, ahogyan ő nézi magát.TV + SztárokOrigoÍgy fest Iszak Eszti és Dukai Regina smink nélkül, karikás szemmel http://www.life.hu/trend/20150907-iszak-eszti-musorvezeto-es-dukai-regina-modell-almos-fejjel-karikas-szemekkel-szelfizett.htmlA két szépség kora hajnalban, a repülőtéren futott össze, ahol egyből készítettek egy közös fotót. Hiába a koránkelés, ők még karikás szemekkel is gyönyörűek.Trend--Ezzel a szexi fotóval kíván szépséges szombat délutánt Dukai Reginahttp://www.life.hu/sztarok/20150829-dukai-regina-szexi-fotoval-kivan-szepseges-szombat-delutant-kovetoinek.htmlRegina, aki mindezidáig egy csodálatos helyen nyaralt, úgy tűnik, hazaért. Most épp egy fellépésre siet.TV + Sztárok--Dukai Regi dekoltázsa jobb, mint a reggeli kávéhttp://www.life.hu/trend/20150825-dukai-regina-modell-megmutatta-tokeletes-es-szexi-dekoltazsat-napozas-kozben.htmlA modell éppen Görögországban nyaral, ahonnan szebbnél-szebb fotókat posztol, ma reggel pedig a dekoltázsába engedett bepillantást.Trend--Dukai Reginát ebben a csodás, fekete szettben érhette a vihar: Fotó!http://www.life.hu/trend/20150817-dukai-reginat-ebben-a-csodas-fekete-szettben-erhette-a-vihar-foto.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, órák óta ítéletidő tombol. Dukai Regina pedig félő, hogy egy fekete felsőben, és egy szexi bőrshortban indult el otthonról. Aggódunk!Trend--Melltartó nélkül szelfizett Dukai Reginahttp://www.life.hu/sztarok/20150813-dukai-regina-melltarto-nelkul-szelfizett.htmlNéhány fokkal még forróbb lett a levegő a modell legutóbbi, képmegosztó oldalán közzétett fotója után. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.