Előtte-utána fotót posztolt magáról a bájos Iszak Eszti

műsorvezető Iszak Eszter munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges műsorvezeő Szardínián töltötte jól megérdemelt pihenését. Álomszép képeket tett közzé, és több ízben is megmutatta a bikinialakját.

Eszti nyilvános közösségi oldalának tanúsága szerint mostanra a vakáció véget ért, és a műsorvezetőnek vissza kellett térnie a munkájához. "Ma Viva Chart Show-t forgatunk" - írta ki az Instagramra, majd pedig közzétette az alábbi fotót, melyen kicsit szomorkásnak tűnik:

Forrás: Instagram/iszakeszti

Következő posztjában viszont, ahol már azt írta, hogy mára végeztek, jóval vidámabb képet mutatott magáról. Igazán édes:

Forrás: Instagram/iszakeszti

Iszak Eszti bikinis teste meghódította Szardíniát

A csiganyállal szépülő híresség napokig Szardíniáról köszöntötte a rajongóit, ráadásul nem is akármilyen képekkel. Ez az egyik kedvencünk, melyen gyönyörű barna bőrével, szexi bikiniben, és csodálatos tengerparti háttérrel láthatjuk őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.