nyeremény lottó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 38. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki. 

Nyerőszámok: 4 (négy), 38 (harmincnyolc), 42 (negyvenkettő), 64 (hatvannégy), 74 (hetvennégy)Joker: 208775

Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 903 325; a 3 találatos szelvényekre 15 215; a 2 találatos szelvényekre 1260 forintot fizetnek.

Forrás: Thinkstock

Gyászol a család! Elhunyt a monacói hercegné nagymamájahttp://www.life.hu/news/20150919-elhunyt-a-monacoi-hercegne-charlene-nagymamaja-sylvia-wittstock.htmlMeghalt 94 éves korában Sylvia Wittstock, Charlene hercegné nagymamája. News--Mesterségesen táplálják Szacsvay László feleségéthttp://www.life.hu/news/20150916-mestersegesen-taplaljak-szacsvay-laszlo-szinesz-feleseget.htmlA színész felesége hetekkel ezelőtt zuhant ki lakásuk ablakából, állapotáról eddig keveset lehetett tudni. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoAz elmúlt 135 évben az idei augusztus volt a legeslegforróbbhttp://www.life.hu/news/20150919-augusztusban-is-megdolt-a-globalis-melegrekord-2015-felulmulja-a-tavalyi-rekordevet.htmlAz amerikai Nemzeti Óceán- és Légköri Hivatal (NOAA) csütörtökön számolt be arról, hogy az elmúlt 135 évben, amióta az időjárási adatokat rögzítik, az idei augusztus volt a legforróbb.News--Újabb menekült gyermek holtestét mosta partra a víz http://www.life.hu/news/20150918-egy-menekult-kislany-holtestet-mosta-partra-a-viz-torokorszagban.htmlAlig tértünk magunkhoz a hároméves kisfiú, Ajlan Kurdin fotója láttán, akinek a holtestét még szeptember elején találták a dél-törökországi Bodrum tengerpartján, most újabb halott gyermeket találtak. NewsOrigoDöbbenetes! Szülei itatták halálra a tinédzserthttp://www.life.hu/news/20150918-szulei-halalra-itattak-a-tinedzsert-aki-alkoholmergezest-kapott.htmlSzavak sincsenek arra, amit a wyomingi szülők műveltek tinédzser gyerekükkel. NewsThinkstockFacebookon keresztül zaklatta a kislányt a pedofilhttp://www.life.hu/news/20150918-a-20-eves-liam-maher-facebookon-kersztul-zaklatott-egy-12-eves-kislanyt.htmlA 20 éves Liam Maher arra kérte a 12 éves lányt, hogy mutassa meg melleit, és maszturbáljon előtte a webkamerán keresztül. Hála az édesanya közbenjárásának, a hatóságok elkapták a zaklatót.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.