Kelemen Anna gondolkodáson kapta magát, és megörökítette a pillanatot

Forrás: Facebook/ Kelemen Anna -
gondolkodás kép szelfi Kelemen Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fontos gondolatok forogtak Kelemen Anna fejében, aki lencsevégre kapta a pillanatot, amikor meghozott egy számára ideális döntést. 

Kelemen Anna számára nagyon fontos, hogy ha valamit elvállal, azt kedvvel tegye. Épp ezért gondolkodott ma annyit egy igazán kecsegtető ajánlaton, melyet hosszas tanakodás után elvetett. A vívódás pillanatait pedig meg is örökítette Facebook oldalán.

Forrás: Facebook/ Kelemen Anna

"Ma nagyon sokat gondolkodtam egy ajánlaton, ami bár rendkívül kecsegtető, mégsem vállalom el egészen egyszerűen azért, mert nincs hozzá kedvem! Nem tudok és nem is akarok tovább fikciókat irni egy adott műfajon belül,nem megy! Más valaki vagyok!" - írta a kép mellé Annácska, mi pedig feltétel nélkül hiszünk neki, és csendben megjegyezzük, igazán szép, amikor töri valamin a buksiját.

Ambrus Zoltán elárulta, miért hagyta ott az Irigy Hónaljmirigyethttp://www.life.hu/sztarok/20150920-ambrus-zoltan-elmondta-miert-hagyta-ott-az-irigy-honaljmirigyet.htmlMa sem bánja, hogy évekkel ezelőtt kilépett a népszerű zenekarból Ambrus Zoltán, aki most felfedte a titkot azzal kapcsolatban, miért döntött úgy, hogy szakít az Irigy Hónaljmiriggyel.TV + Sztárok--"Gáspár Evelin stílusú" luxusautófotót lőtt Vajna Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20150919-gaspar-evelin-utan-hasonlo-luxusautofotot-lott-vajna-timea-is.htmlEddig Győzike lányára volt jellemző, hogy elárasztotta közösségi oldalát olyan képekkel, melyeken méregdrága kocsikban, illetve azok mellett állva láthattuk. Most Timi is valami egészen hasonlót alkotott.TV + SztárokOrigoWow! Istenes Bence kihagyhatatlan lehetőséget kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20150919-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-kihagyhatatlan-lehetoseget-kapott.htmlIstenes Bence Kölnben töltött néhány napot, a német Vigyél el! forgatásán járt. Az Origónak elmondta, hogy a randishow külföldi változata csak néhány dologban különbözik a magyar verziótól, azt viszont furcsa volt látni, hogy más boronálja össze a párokat a stúdióban.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHosszú combok és indián nyár: Szabó Zsófi villantott az utolsó forró naponhttp://www.life.hu/sztarok/20150919-szabo-zsofi-villantott-hosszu-labakat-az-utolso-forro-napon.htmlSzabó Zsófi, aki legutóbb azt nyilatkozta, hogy annak köszönhetően rendeződött a magánélete, hogy rendezte magát is, most közösségi oldalára posztolt.TV + Sztárok--Fiatal és bájos: Így festett Gáspár Evelin a tablófotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20150918-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-igy-nezett-ki-a-tablofotojan.htmlGyőzike nagyobbik lánya igazán aktív nyilvános közösségi oldalán. Ráadásul nem csak mostanában, de már évekkel ezelőtt is szorgosan termelte a jobbnál jobb fotókat az Instagramra.TV + Sztárok--VV Aurelio fájlalja, hogy nem mehetett a konkurenciáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20150917-vv-aureliot-szerzodtette-volna-a-tv2-de-nem-engedte-az-rtl-klub.htmlSorra tűnnek fel az RTL Klub sztárjai a konkurenciánál, a TV2-nél. Aleska Diamond és VV Éva mellett VV Aurelióra is igényt tartott volna a csatorna, de ő nem mehetett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.