Ezért fél A szürke ötven árnyalatának folyatásától Dakota Johnson

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace -
rendező Dakota Johnson A szürke ötven árnyalata magánélet ismerkedés folytatás főszereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Júniusban jelentették be, hogy új rendezővel, de folytatódik a nagysikerű film. Ennek azonban az egyik főszereplő, Dakota Johnson nem nagyon örül.

Korábban azt nyilatkozta a színésznő, hogy nagyon izgul, amiért új rendezővel kell majd dolgoznia, most azonban az is kiderült, hogy egy másik félelme is van a folytatás miatt. A címlapon meztelenkedő szingli sztárnak ugyanis a sikerek előtt normális magánélete volt, ami most nem éppen jellemző.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Állítása szerint a férfiak egyenesen félnek tőle. Egyszerűen nem tud ismerkedni, mióta A szürke ötven árnyalata mozikba került. Amikor meglátják, ki ő, máris menekülnek tőle. Pedig állítja: „Ugyanolyan lány vagyok, mint mindenki más!”

A szürke ötven árnyalata miatt nem szexelünk

A legújabb kutatások szerint a média akkora nyomást tesz az emberekre, hogy képtelenek felszabadultan szexelni. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Majka mindenkit cserbenhagyott?http://www.life.hu/sztarok/20150922-majka-megsem-szerepel-az-operettszinhaz-a-denever-cimu-darabjaban.htmlHiá­ba harangozták be, hogy az ózdi vagány is szerepet kap az Operettszínház új szuperprodukciójában, A denevérben, most úgy fest, Majka mégsem tűnik fel a részeges börtönőr, Frosch bőrébe bújva. TV + SztárokOrigoHoppá! Izzik a levegő Gáspár Evelin és Pumped Gabo közötthttp://www.life.hu/sztarok/20150921-a-tv2-ezek-megorultek-musorban-izzik-a-levego-gaspar-evelin-es-pumped-gabo-kozott.htmlA TV2 Ezek megőrültek! című műsorában, a Csíkos bálnák csapatában találkozott egymással Gáspár Evelin és Pumped Gabo. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huIstenes Bence: „Nehezen szakítok, mert félek az elszakadástól"http://www.life.hu/sztarok/20150916-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-oszinten-meselt-csajokrol-parkeresesrol-szerelemrol-hittrol.htmlAz RTL Klub műsorvezetője őszintén mesélt új műsora, a Vigyél el! kapcsán csajokról, párkeresésről, szerelemről, sőt még a hitről való gondolkodása is szóba került.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoAlekosz édesanyjára emlékezik Baukó Évahttp://www.life.hu/sztarok/20150921-alekosz-edesanyja-a-kozossegi-portalon-bucsuzott-az-elettol-bauko-eva-emlekezik-rola.htmlVV Éva döbbenten értesült barátja, Alekosz édesanyjának haláláról. Vája asszony és közte meglepő volt a hasonlóság, talán ezért is került egykor oly közel a VV nyerteséhez. TV + Sztárok--Így bolondoznak együtt a Trónok harca sztárjai http://www.life.hu/sztarok/20150921-a-tronok-harca-sztarjai-az-emmy-galan-alltak-ossze-egy-kozos-szelfire.htmlElindult a díjátadó szezon, így a következő hónapokban igen pörgős élete lesz a sztároknak. Az első nagyobb esemény a vasárnap este megrendezett Emmy-gála volt, amelyen a Trónok harca stábja rekordszámú, 12 díjat vehetett át. TV + SztárokOrigoMicsoda? Egy fogadás miatt lesz kopasz Sebestyén Balázs?http://www.life.hu/sztarok/20150921-sebestyen-balazs-kopasz-lehet-egy-fogadas-miatt-ha-rakoczi-feri-karacsonyig-nem-gyujt-ra.htmlA Morning Show műsorvezetője fogadalmat tett: ha Rákóczi Ferinek sikerül karácsonyig leszokni a dohányzásról, cserébe megszabadul a hajától. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.