Kibelezte a barátnőjét, mert a volt barátja nevét kiáltotta szex közben

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság szex exbarát rendőrség kivégzés részeg aktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brutális gyilkosságot elkövető Fidel Lopez elismerte, hogy részegen kezdett szexelni a barátnőjével, majd miután a lány kétszer is a volt barátja nevét kiabálta, egyszerűen kibelezte őt.

A valószínűleg magyar származású 31 éves nő, Maria Nemeth az aktus közben a volt párja nevét kiáltotta, amivel úgy felbosszantotta a férfit, hogy tulajdonképpen kivégezte őt: kezével felnyúlt a nő nemi szervén keresztül, és behatolt a gyomrába, ahol beleket szakított. Ezután felhívta a rendőrséget, hogy a barátnője nem lélegzik.

Illusztráció Forrás: Thinkstock
Viharos napok jönnek a héten - Készülj fel!http://www.life.hu/news/20150922-az-idojaras-elorejelzes-szerint-csutortoktol-erkeznek-a-viharok.htmlÉrdemes kihasználni a szerdáig tartó jó időt, mert csütörtöktől már jóval több záporban és zivatarban lehet részünk. NewsThinkstockPartot ért a két 8 hónapos szír ikergyermek - Szívszorító képekhttp://www.life.hu/news/20150922-ket-8-honapos-szir-ikergyerek-elertek-a-gorog-leszbosz-szigetenek-partjat-az-egei-tengeren-at.htmlSzerencsésen megérkeztek szüleikkel a görög Leszbosz szigetére a Szíriából menekült ikercsecsemők. News--Budapesten tűnt el a 20 éves békéscsabai fiúhttp://www.life.hu/news/20150922-szokolay-marci-20-eves-bekescsabai-fiu-eltunt-budapesten-a-belvarosban.htmlSzokolay Marcit szeptember 4-e óta keresik - mindhiába. A békéscsabai fiúnak Budapesten, a belvárosban veszett nyoma.News--Gyászhír Hollywoodból! Elhunyt az első tévés Superman, Jack Larsonhttp://www.life.hu/news/20150921-jack-larson-szinesz-volt-az-elso-teves-superman-101-reszben-jatszott-87-eves-volt.htmlA híres színész 87 éves korában halt meg Los Angeles-i otthonában. NewsOrigoMegható videó! Így búcsúzik feleségétől a 92 éves férjhttp://www.life.hu/news/20150921-kedvenc-dalukkal-bucsuzik-felesegetol-a-92-eves-ferfi.html73 évvel ezelőtt kötötte össze az életét az a házaspár, akikről egy igazán szívhez szóló felvétel került fel a világhálóra. NewsOrigoAz öngyilkosságba menekült a kényszerházasság elől a muszlim modellhttp://www.life.hu/news/20150921-nadia-menaz-muszlim-modell-az-ongyilkossagba-menekult-a-kenyszerhazassag-elol.htmlHoltan találták Nadia Menaz muszlim modellt angliai otthonában. A nyomozás eddigi állása szerint a fiatal édesanyát szülei házasságra akarták kényszeríteni egy férfival, ezért a nő önkezével vetett véget életének. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.