Ezért a magyar fotóért rajong most a Facebook

fénykép fotó Facebook magyar menekült segítő migránsok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Origo egyik korábbi interjújának részletét és fényképét is megosztották a híres graffitiművész, Banksy Facebook oldalán.

Az Origo augusztus elején készített interjút Babával, aki a Migration Aid önkénteseként osztott ételt a menekülteknek a Keleti pályaudvar aluljárójában. A hírportál fotósa, Polyák Attila által készített fényképet a világhírű brit graffitiművész, Banksy oldalán is megosztották a beszélgetés egy kisebb részletével együtt - írta meg a hírportál.

- "Why are you helping?"- "Simply, because they need help.""A society is not determined by it's religion, or political...

Posted by Banksy on 2015. szeptember 22.

Az anonimitásba burkolózó Banksy hivatalos honlapján korábban már írták, hogy soha nem volt fent Facebookon, sem Twitteren, így valószínűleg nem ő áll a kép közzététele mögött. Ennek tükrében tehát nem tudni, ki szerkeszti a graffitiművész közösségi oldalát, az azonban tény, hogy Baba fotója a menekült kislánnyal alig egy nap alatt már több mint 2000 kedvelést kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.