A Facebookon esett neki Gáspár Evelin az apjának

Facebook Gáspár Győző Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös fotót posztolt lánya Facebook-oldalára Gáspár Győző. Evelin nem tartja sem viccesnek, sem kedvesnek a dolgot. 

Luxuskocsis-rózsacsokros posztban gratulál lányának Gáspár Győző a Facebookon.

Evelin Gaspar nagyon gratulalok nektek sok boldogsagot kivanok!!!!

Posted by Győző Gáspár on 2015. szeptember 22.

Evelin azonban úgy véli, nincs miért, ugyanis semmiféle eljegyzésről nincs szó. Sőt, annyira felbosszantotta édesapja viselkedése - írja a Kiskegyed -, hogy nem bírta szó nélkül hagyni azt: "Ha unatkozol, ne engem szégyeníts meg, és ne töröld a hozzászólásom. Kár, hogy ez a sz*r nem törli le a jelölést...ilyen fa****ggal kell engem állandóan lejáratni. Tiszta szégyen!" - idézi a magazin a Gáspár csemetét.

Csütörtökön derül ki: Lagzi Lajcsit letartóztatják, vagy semhttp://www.life.hu/sztarok/20150923-holnap-csutortokon-derul-ki-hogy-a-lopas-ugyeben-letartoztatjak-vagy-sem.htmlVesztegetési ügyben indult nyomozás idén májusban Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi ellen, de a hatóság úgy döntött, lopás gyanújával őrizetbe veszik a zenészt, feleségét, illetve egy harmadik személyt is. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi ügy: "Van egy áramlopó szoba”http://www.life.hu/sztarok/20150923-csutortokon-eldol-lagzi-lajcsi-sorsa.htmlElőzetesbe kerülhet a dáridózás hazai királya, Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi. TV + SztárokOrigoNégy szótag hipnotizál ma: Csí-kos-bál-nák Pumped Gabo előadásábanhttp://www.life.hu/sztarok/20150923-pumped-gabo-melleit-tancoltatja.htmlKész, vége, bezárhat ma az internet. Dobj el mindent, Pumped Gabo megtáncoltatta a melleit. TV + SztárokOrigoAz egykori tinikedvenc, Nick Carter visszatérthttp://www.life.hu/sztarok/20150923-nick-carter-a-dancing-with-the-stars-musorban-tancol.htmlBackstreet's back, alright! A banda szőkesége, Nick Carter újra látható a tévéképernyőn. Nem, ezúttal semmi playback koncert, inkább táncos lábakkal hódít. TV + Sztárok--Újabb botrány tört ki Whitney Houston családjábanhttp://www.life.hu/sztarok/20150923-whitney-houston-csaladja-egy-koncertsorozattal-akar-elodrukkolni-a-jovoevben.htmlNem csitulnak a kedélyek a három éve elhunyt világhírű énekesnő háza táján. A család most egy újabb őrült ötlettel állt elő. TV + Sztárok--Vége! Bebe elárulta, miért hagyja ott tizenöt év után a Back II Blacket http://www.life.hu/sztarok/20150923-bebe-magyar-enekes-elarulta-hogy-miert-hagyja-ott-tizenot-ev-utan-a-back-ii-blacket.htmlA napokban kiderült, hogy Ambrus Zoltán elhagyja az Irigy Hónaljmirigyet, most pedig úgy tűnik, egy másik magyar sztár is hasonló döntést hozott. Bebe ugyanis a jövőben szólóban szeretné megállni a helyét, kipróbálva teljesen más zenei stílust is. A zenekar érthetően nem örül az énekes döntésének. És persze a rajongók sem...TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.