forgatás színész Rowan Atkinson világsztár Andy Vajna lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan három hete tartózkodik nálunk a világhírű brit komikus, Rowan Atkinson, ám arról, hogy hol lakik, több információ is napvilágot látott. 

A Blikk szerint Vajna a Gellért-hegyi ingatlanában szállásolta el a világsztárt, aki még szeptember elején érkezett hazánkba, egy forgatás keretein belül. A színész Maigret felügyelőt alakítja két Magyarországon készülő brit televíziós produkcióban. A sztárt állítólag több környékbeli szomszéd is látta az utcákban sétálgatni, és egy elegáns autóval közlekedni.

Fotó: Valuska Gábor

A lap megkereste Andy Vajnát is az ügyben, aki a sajtósán keresztül cáfolta, hogy nála lakna a hollywoodi komikus. Mr.Bean még egy ideig biztosan a fővárosban tartózkodik majd, hiszen az egyik brit kereskedelmi televízió két filmjét is nálunk forgatják, melyekben Atkinson játssza a főszerepet.

Love is in the air! Így alakult a Vigyél el! párjainak randijahttp://www.life.hu/sztarok/20150925-igy-alakult-a-vigyel-el-parjainak-randija.htmlA múlt heti Vigyél el!-ben három szingli pasi talált párra, három belevaló és szexi csaj személyében. Az RTL Klub szombat esti randishowjában Istenes Bence megmutatja, mi történt a három pár álomrandiján Cupido Beachen. A randik első fotóit itt Life.hu-n láthatjátok! TV + Sztárok--Itt tartana Schobert Norbi rendőrként - Elárultahttp://www.life.hu/sztarok/20150925-ha-rendor-maradt-volna-schobert-norbi-ugy-gondolja-orszagos-rendorfokapitany-lenne.htmlA fitneszguru biztos benne, hogy munkájával, szorgalmával rendőrként is sokra vitte volna. TV + Sztárok--Brutális melle lett Baby Gabinakhttp://www.life.hu/sztarok/20150925-baby-gabi-zalatnay-cinit-jatssza-a-sztarban-sztar-cimu-musorban.htmlZalatnay Cini méretű keblei nőttek az énekesnőnek, ami nem véletlen, hiszen őt fogja alakítani a TV2 Sztárban Sztár című műsorában. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi barátai értetlenül állnak a botrány előtthttp://www.life.hu/sztarok/20150924-lagzi-lajcsi-baratai-kiallnak-a-sztar-mellett-es-a-birosagi-iteletig-hisznek-az-artatlansagaban.htmlNapok óta a Galambos Lajos körül zajló botránytól hangos a sajtó. Rengeteg sztár nyílvánította már ki a véleményét a lopással és vesztegetéssel gyanúsított mulatóssztár ügyével kapcsolatban, de a zenész barátai továbbra is azt állítják: hisznek az énekes ártatlanságában. TV + SztárokOrigoKínos! Victoria Beckham bepisilt? http://www.life.hu/sztarok/20150924-victoria-beckham-nagyon-csapzottan-tavozott-egy-bulibol-ahol-be-is-pisilt.htmlElég félreérthető lesifotó készült a világhírű divattervezőről, aki a boltja megnyitójának tartott buli után csapzottan, és a nadrágján egy gyanús folttal távozott. TV + Sztárok--Bangó Margit: "Felakasztotta magát az apám"http://www.life.hu/sztarok/20150924-bango-margit-enekesno-edesapja-felakasztotta-magat-de-nem-halt-meg.htmlA világhírű, Kossuth-díjas énekesnő életének egyik legboldogabb időszakaként emlékszik vissza első férjére, és tőle született lányára, Marikára. Édesapja azonban már kevésbé örült annak, hogy lánya házasságon kívül hozta világra gyermekét.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.