Egykori menye beperelte Pécsi Ildikót

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA -
Pécsi Ildikó család bíróság per Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kívülállóként nehéz követni a Pécsi Ildikó, fia és a színésznő egykori menye között zajló eseményeket. Ezúttal Pártos Csilla lépett: beperelte Pécsi Ildikót.

A Bors úgy tudja, hogy Pártos Csilla beperelte a színésznőt, aki azt szerette volna, hogy Csilla hagyja el azt a budai családi házat, amelyben egykor férjével laktak, az ugyanis már az övé, így Csilla jogtalanul lakik benne. A színésznő kilakoltatást kért, ám ha bebizonyosodik, hogy Csillának is van tulajdoni része az ingatlanban, ez nyilván nem történhet meg.

"Azt kértük a bíróságtól, függessze fel a kilakoltatási pert, ameddig nem tisztázódik az ingatlan valódi tulajdonjoga. A válóper során kiderült, hogy több ingatlan is, amit a felek a házasság alatt közösen szereztek, de a férj nevén voltak, ajándékozással Pécsi Ildikóhoz, illetve a férjéhez került a válás kezdete után" – magyarázta dr. Gerencsér András, Pártos Csilla ügyvédje.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

Pécsi Ildikó és fia ügyvédje szerint a Pártos Csilla által indított peres eljárás célja kizárólag az, hogy a Cseppkő utcai ingatlant a továbbiakban is ellenérték fizetése nélkül – az általa indított per jogerős befejezéséig, amely akár évekig eltarthat – használhassa. Pártos Csilla és Szűcs Csaba között egyébként házassági bontóperes eljárás is folyamatban van. 2014 februárjában döntöttek úgy, hogy nem tudnak többé együtt élni. Addig azonban, amíg a közös gyermekük után fizetendő tartásdíj kérdése nem tisztázódik, elválni sem tudnak - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.