Élő adásban verte terhes feleségét a mulatóssztár - Videó!

terhesség feleség verekedés videó megcsalás műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő jelenet zajlott le minap az egyik élő televíziós műsorban, Romániában. A vendég a zenész Nicolae Guta volt, aki a felvétel alatt megütötte a saját feleségét. 

A „cigányzene királyaként” is emlegetett férfi és várandós barátnője, az egykor táncosnőként dolgozó Lulia és mostohafia, Guta együtt jelent meg a műsorban. Mint kiderült azért, mert a pornósztárként is dolgozó Guta be szerette volna vallani, hogy lefeküdt mostohaanyjával. A nő persze rögtön tagadni kezdte a történteket, erre a roma zenész megragadta a párja haját, és ütni kezdte a fejét.

A biztonságiak azonnal közbeléptek, és elráncigálták a férfit, aki dührohamot kapott. A helyzetet tetézte, hogy jelen volt még Guta korábbi barátnője is, aki a mulatóssztár feleségével feküdt össze. Micsoda sztori!

Hajós András és Kern András a Heti Hetesbenhttp://www.life.hu/news/20150927-hajos-andras-es-kern-andras-a-heti-hetesben.htmlMost vasárnap hosszabb kihagyás után újra a hetek között Hajós András és Kern András.News--104 éves nagymama díszíti fel munkáival a városáthttp://www.life.hu/news/20150925-grace-brett-a-104-eves-nagymama-kotott-es-horgolt-munkaival-disziti-fel-varosat.htmlGrace Brett valószínűleg a világ legidősebb utcai művésze lehet, aki kötött és horgolt alkotásaival igyekszik feldobni a skót várost, ahol él. NewsOrigoÚjból belekötöttek Kállay-Saunders Andrásba http://www.life.hu/news/20150924-kallay-saunders-andras-ujabb-balheba-keveredett-az-utcan.htmlAz énekes feldúltan tett közzé a hivatalos Facebook oldalán egy írást, miszerint az utcán szóltak be neki vadidegen emberek. NewsFotó: Bielik István - OrigoÓriásplakáttal buktatta le hűtlen férjét egy nőhttp://www.life.hu/news/20150924-frappansan-vagott-vissza-hutlen-ferjenek-a-megcsalt-feleseg.htmlFurcsa írásra lettek figyelmesek Sheffieldnél az autósok. Egy hatalmas hirdetőfelületen jelent meg egy nem mindennapi üzenet, melyet egy megcsalt nő készíttetett a férjének. NewsThinkstockGondoltad volna? A kávészünet hatékonyabbá tesz a munkábanhttp://www.life.hu/news/20150924-a-kaveszunet-hatekonyabba-tesz-a-munkaban.htmlJó hír a kávéautomata szerelmeseinek: a munka közben tartott gyakori rövid szünetek növelik az állóképességet és csillapítják az ülőmunka miatti fájdalmakat, így hatékonyabbá varázsolnak. NewsThinkstockHarmincéves lett a világ legidősebb hím pandájahttp://www.life.hu/news/20150924-harminc-eves-lett-a-vilag-legidosebb-him-pandaja-pan-pan-aki-130-gyereket-nemzett.htmlHarmincadik születésnapját ünnepelte hétfőn egy szecsuani rezervátumban a világ legidősebbjeként számon tartott hím pandája, Pan Pan. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.