Öngyújtóval akart megölni egy pókot, de felgyújtotta a benzinkutat

benzinkút videó pók baleset öngyújtó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudjuk eldönteni, hogy sírjunk, vagy nevessünk annak a fiatal férfinak esetén, aki egy pókot próbált elpusztítani, de helyette majdnem meghalt. 

Az eset Michiganben, egy Metro Detriot benzinkútnál történt, ahol az ijedt férfi egy öngyújtóval, és egy benzinkannával támadta meg a közelében éppen mászkáló ízeltlábút. Azonban valami rosszul sülhetett el, mert az egyik benzinadagoló lángra kapott, és pillanatokon múlt, hogy nem repült az egész kút a levegőbe.

A hely egyik alkalmazottja azt nyilatkozta a Fox csatornának, hogy csak azt látta, ahogy a férfi körül minden lángba borul, és azonnal hívni kezdte a tűzoltókat. Szerencsére a közelben volt egy tűzoltó készülék, amivel gyorsan meg tudták fékezni a tűzet, és ezzel megelőzték a robbanást.

Paul Walker lánya beperelte a Porschét apja halála miatthttp://www.life.hu/news/20150929-paul-walker-lanya-beperelte-a-porschet-mert-szerinte-ok-is-hibasak-az-apja-halalaert.htmlA világhírű színész 16 éves lánya beperelte azt az autógyártó céget, melynek egyik járművével édesapja halálos autóbalesetet szenvedett két évvel ezelőtt. Elmondása szerint a sportautónak számtalan tervezési hibája volt. NewsOrigoMindenki elfordul a szexuális erőszakkal vádolt Bill Cosbytólhttp://www.life.hu/news/20150929-bill-cosby-szexualis-eroszakkal-vadolt-komikustol-a-brown-egyetem-is-elvette-a-diszdoktori-cimet.htmlAz amerikai Brown Egyetem is megfosztotta díszdoktori címétől a szexuális erőszakkal vádolt Bill Cosbyt: kevesebb mint egy hét alatt ez a harmadik felsőoktatási intézmény, amely elhatárolódik az amerikai komikustól. News--Sűrített levegőt nyomtak kollégájuk fenekébe pécsi pékekhttp://www.life.hu/news/20150928-suritett-levegovel-akartak-felfujni-tarsukat-pekek.htmlNagyon elszaladt a ló azzal a három pékkel, akik társukat akarták megtréfálni. Hamarosan bíróság előtt felelnek tettükért.NewsThinkstock56 éve él együtt egy házaspár - Megható videó!http://www.life.hu/news/20150928-sok-eve-egymas-mellett-all-az-idos-hazaspar-akikrol-egy-cuki-video-keszult.htmlEgy nemrég felkerült videó csalt könnyeket a szemünkbe, melyen egy idős házaspár látható. Doris és Ervin L. Jones 1959 óta vannak együtt. NewsOrigoKis pápának öltözött baba nevettette meg Ferenc pápáthttp://www.life.hu/news/20150929-ferenc-papat-amerikaban-nevettette-meg-egy-cuki-kis-papa.htmlA keresztény egyházfő éppen egy amerikai körúton van, melynek során körüljárja az ottani közösségeket, és találkozik több politikussal is. Hétvégén Philadelphiában járt, ahol egy utcai menet alatt igazán különleges meglepetésben részesült. News--Hatalmas botrány Justin Bieber buliján: állítólag bedrogoztak egy modellthttp://www.life.hu/news/20150928-justin-bieber-bulijan-allitolag-bedrogoztak-bailey-scarlett-modellt.htmlBailey Scarlett állítása szerint egy időre felügyelet nélkül hagyta italát Justin Bieber buliján, később pedig olyan rosszul lett, hogy végül kórházba szállították. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.