Korántsem zárták még le a mulatósztár büntetőügyét, az ügyészség nem tagadta, hogy még bővülhet a gyanúsítottak köre.

Nem valószínű, hogy csupán három ember érintett a lopással és vesztegetéssel gyanúsított Lagzi Lajcsi ügyében - írja a Bors.

Galambos Lajost, feleségét és egy számunkra azonosíthatatlan férfit visznek a tárgyalóba a Budaörsi Járásbíróságon 2015. szeptember 24-énFotó: Szabó Gábor - Origo

A lap szerint nincs kizárva, hogy közműlopási ügyről és az azt lehetővé tevő technikai eszközök beszereléséről csak a mulatósztár és az eddig meggyanúsított személyek tudtak, így információjuk szerint a rendőrség további nyomozása során bűntársakat is kereshet. 

Ez nem lezárt nyomozás, szá­mos nyomozati cselekményt kell még elvégeznünk, sok fejlemény előfordulhat- mondta el a lapnak dr. Gyugyi Csilla, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője arra a kérdésre, miszerint várható-e az ügyben további személyek meggyanúsítása.

Mint korábban a Life.hu megírta, Lagzi Lajcsit szeptember 22-én vették őrizetbe egy fiatal nővel és egy másik férfival együtt. A lopással és vesztegetéssel gyanúsított zenész ügyét csütörtökön tárgyalta a Budaörsi Bíróság. Bár a sztár korábban ügyvédjén keresztül azt üzente, ártatlan, a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

Galambos Lajos, az ingatlanmogul
Hosszú út vezetett a soroksári ének-zenei általános iskolából a székesfehérvári rendőrkapitányság fogdájába - Lajcsi végigjárta a szamárlétrát, hogy a csúcsra érve kis hazánk egyik legismertebb zenésze, műsorvezetője legyen. Jelenleg azonban nem zenei karrierje foglalkoztatja a közvéleményt. A mulatósztár üzletemberi portréjáról itt írt bővebben a Life.hu, a zenész barátai pedig itt mondták el nekünk, mit gondolnak az ingatlanmogulként is ténykedő sztár ügyéről.