Nagy dobásra készül Lagzi Lajcsi ügyvédje

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
károkozás Galambos Lajos rendőrség ügyvéd bizonyíték bíróság előzetes letartóztatás gyanúsítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész ügyvédje, Berényi András, a TV2 Tények műsorának telefonos interjút adott, ahol elmondta összegyűjtötték a bizonyítékokat, amit hamarosan a bíróság elé tárnak.

Részletes vallomást tenne Galambos Lajos, aki feleségével több tízmilliós károkozással, víz, gáz és áramlopással illetve vesztegetéssel gyanúsítanak. A zenész viccnek nevezte azt a telefonbeszélgetés amiért meggyanúsították és elrendelték 30 napos letartóztatását. Galambos Lajos ügyvédje Berényi András telefonos interjút adott.

„Az előzetes fogvatartás alkalmából Galambos úr már néhány részletet elmondott, de még hátravan a vallomástétele. A bizonyítékokról nem tudok beszélni, mert azt majd a rendőrségnek mondjuk el. Amit összeírt, összekészített Galambos Lajos, azt még nem áruljuk el, mert nem lenne elegáns. Azt gondolom, hogy ha a bizonyítékokat alapul veszi a bíróság, amit elmond Galambos Lajos, abban az esetben el kellene őket engedni" – magyarázta az ügyvéd.

Kulcsár Edina:"Bebizonyítom, hogy rátermett vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20150930-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-bebizonyitja-hogy-van-helye-a-tv2-aktiv-musoraban.htmlA szépségkirálynő úgy döntött, nem adja fel új munkáját egy-két negatív komment miatt, hanem teljesen elsajátítja a műsorvezetés csínját-bínját. TV + Sztárok--Chipsszel tömi magát a 7 hónapos terhes Kim Kardashian? – Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20150930-kim-kardashian-het-honapos-terhesen-a-chipsszet-kivanja.htmlÚgy tűnik, a celebnő alatt nem véletlenül mondja fel a szolgálatot üvegcipellője, a hét hónapos terhes Kim ugyanis állandóan a Cheetost kívánja. TV + Sztárok--Plasztikai műtétjei miatt ment tönkre Meg Ryan karrierje?http://www.life.hu/sztarok/20150930-meg-ryan-szineszno-karrierjet-plasztikai-mutetjei-tettek-tonkre.htmlA kilencvenes évek babaarcú színésznője állítólag az anyagi csőd szélén áll. Egy közeli ismerőse szerint még az is megeshet, hogy emiatt ki kell költöznie lakásából. TV + Sztárok--Aleska Diamond a bugyijában turkált az Ezek megőrültek műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20150929-ujabb-cikis-pillanatok-voltak-kedden-a-tv2-ezek-megorultek-cimu-musoraban.html"Kicsit rá is játszanak, azért hogy legendává váljon az kapcsolatuk" - mondta Növényi Norbi, amikor Varga Viktor után Cinthya sem alarta sárral dobálni volt kedvesét. A romantikus pillanatokat aztán kellemetlenek is követték a TV2 Ezek megőrültek! című műsorának keddi adásában. TV + SztárokSzépségkirálynő öccse lehet a hét álompasija!http://www.life.hu/sztarok/20150929-vigyel-el-balazs-szelfi-horvath-greta-szexi-occse.htmlMár hetek óta szexibbnél szexibb pasikkal és csajokkal tölthetjük szombat estéinket, hála a Vigyél el! című párkereső műsornak és Istenes Bencének, a szerelemdoktornak. Az e heti részben egy, az RTL korábbi műsorából megismert és megkedvelt híresség öccse lesz az egyik főszereplő.TV + Sztárok--Így sértegetik Hollywood legnagyobb sztárjait a kommentelők - Vicces videó!http://www.life.hu/sztarok/20150929-andrew-garfield-igazi-pedofilnak-nez-ki-a-teveben-vicces-kommentek-a-netrol.htmlJimmy Kimmel amerikai show műsorának legviccesebb része, amikor sztárok olvassák fel a róluk írt legdurvább vagy legviccesebb kommenteket. A legutóbbi adás is bővelkedett sértésekben. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.