Hosszú órákon át kínozták társai a 17 éves lányt

Forrás: Facebook/Summer Gregg -
mentő fogvatartás tinédzser barátok bántalmazás megmenekülés kínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ütlegelték, lánccal verték, majd arra kényszerítették, viselkedjen kutyaként. A 17 éves Summer 3 napon át feküdt kórházban sérülései miatt.

Summer Gregg egy barátját érkezett meglátogatni Doncesterben múlt év decemberben, az este azonban túl hosszúra nyúlt, ezért megkérte az egyik barátnőjét, hadd tölthesse nála az éjszakát. A 17 éves lány a Daily Mailnek adott interjújában elmondta: már az elején érezte, hogy valami nem stimmel a barátjának hitt lány lakásában, ahol a 20 éves Jay Blades, az ugyanennyi idős James Canning, és a 21 éves Amy Gaines várt rá.

Forrás: Facebook/Summer Gregg

- emlékezett vissza Summer. A 17 éves lánynak azonnal nekiestek támadói: ordibáltak vele, ököllel kezdték ütni, lánccal verték, kényszerítették, hogy négykézlábra ereszkedve kutyaként viselkedjen, a fiúk egyike pedig levizelte őt. A sok ütéstől bedagadt szemébe citromlevet öntöttek, ám igazán akkor rémült csak meg, amikor megöléséről és holttestének eltüntetéséről kezdtek el beszélni.

A 8 órán át tartó szenvedés közben már azon gondolkodott, kiveti magát a nyolcadikról, csak hogy végre véget érhessen ez a rémálom. Végül egy másik lánynak köszönhetően menekült meg, akit bántalmazói azért hívtak át, hogy végezzen vele: a fiatal azonnal értesítette a mentőket és a rendőrséget.

Amy Gainest és James Canninget 5, Jay Bladest pedig 4 és fél év szabadságvesztésre ítélte a bíróság a héten lezárult tárgyalásban. Mindhárman fiatalkorúaknak fenntartott intézetben töltik le büntetésüket.

Gyerekkínzás vagy rituálé? Szétvágták a kisfiú fejét a vallási ceremóniánhttp://www.life.hu/csalad/20141105-muszlim-vallasi-szertartas-kereteben-gyerekek-fejet-vagjak-meg-egy-kessel-es-korbacsoljak-magukat.htmlA gyermeknek a muszlimok véres ashura szertartásán ejtettek hatalmas vágást a fején. A rituálé során az emberek nyilvánosan korbácsolják magukat, és láncokkal vagdossák a testüket. A felvonulással Mohamed próféta unokájára emlékeznek.CsaládOrigoIngyen segít egy cég a költözésben a bántalmazó kapcsolatban élőknekhttp://www.life.hu/csalad/20150907-egy-koltoztetoceg-ingyen-segit-a-koltozesben-a-bantalmazo-parkapcsolatban-eloknek.htmlEgy kaliforniai költöztetőcég egy családon belüli erőszak megelőzésével foglalkozó szervezettel együtt indította el kezdeményezését.CsaládThinkstockBódiékat állatkínzással vádoljákhttp://www.life.hu/sztarok/20140530-bodi-gusztit-margot-es-csabit-allatkinzassal-vadoljak-a-tv2-edes-elete-miatt.htmlAz állatvédőknél tettek feljelentést az Édes Élet felháborodott nézői. Többen úgy vélték, hogy Bódiék kisbárány-szállítása kimeríti az állatkínzás fogalmát.TV + SztárokOrigoBántalmazták, majd elhunyt: Rendőri intézkedés közben halt meg egy férfihttp://www.life.hu/news/20150710-egy-35-eves-turai-ferfi-rendori-intezkedes-kozben-vesztette-eletet.htmlEgy 35 éves turai férfi rendőri intézkedés után vesztette életét. Állítólag súlyosan bántalmazták.NewsThinkstockDöbbenetes! Szülei itatták halálra a tinédzserthttp://www.life.hu/news/20150918-szulei-halalra-itattak-a-tinedzsert-aki-alkoholmergezest-kapott.htmlSzavak sincsenek arra, amit a wyomingi szülők műveltek tinédzser gyerekükkel. NewsThinkstockEgy tinédzser fiú 3 éves korától zaklatott egy kislánythttp://www.life.hu/news/20150901-a-17-eves-jonathan-fleming-harom-eves-koratol-zaklatott-szexualisan-egy-kislanyt.htmlA 17 éves Jonathan Fleminget akkor vették őrizetbe, amikor a helyi vásárban egy 9 éves kislány társaságában turkált a gatyájában – írja a The Huffington Post. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.