Ütlegelték, lánccal verték, majd arra kényszerítették, viselkedjen kutyaként. A 17 éves Summer 3 napon át feküdt kórházban sérülései miatt.

Summer Gregg egy barátját érkezett meglátogatni Doncesterben múlt év decemberben, az este azonban túl hosszúra nyúlt, ezért megkérte az egyik barátnőjét, hadd tölthesse nála az éjszakát. A 17 éves lány a Daily Mailnek adott interjújában elmondta: már az elején érezte, hogy valami nem stimmel a barátjának hitt lány lakásában, ahol a 20 éves Jay Blades, az ugyanennyi idős James Canning, és a 21 éves Amy Gaines várt rá. 

Forrás: Facebook/Summer Gregg

Rögtön éreztem, hogy valami nincs rendjén. Az ösztöneim azt súgták, baj van, de úgy gondoltam, hogy mivel ismerem őket, így minden rendben lesz

- emlékezett vissza Summer. A 17 éves lánynak azonnal nekiestek támadói: ordibáltak vele, ököllel kezdték ütni, lánccal verték, kényszerítették, hogy négykézlábra ereszkedve kutyaként viselkedjen, a fiúk egyike pedig levizelte őt. A sok ütéstől bedagadt szemébe citromlevet öntöttek, ám igazán akkor rémült csak meg, amikor megöléséről és holttestének eltüntetéséről kezdtek el beszélni.

A 8 órán át tartó szenvedés közben már azon gondolkodott, kiveti magát a nyolcadikról, csak hogy végre véget érhessen ez a rémálom. Végül egy másik lánynak köszönhetően menekült meg, akit bántalmazói azért hívtak át, hogy végezzen vele: a fiatal azonnal értesítette a mentőket és a rendőrséget. 

Amy Gainest és James Canninget 5, Jay Bladest pedig 4 és fél év szabadságvesztésre ítélte a bíróság a héten lezárult tárgyalásban. Mindhárman fiatalkorúaknak fenntartott intézetben töltik le büntetésüket.