"A gyerekek bent sikítva sírtak” - Így tartóztatták le Lagzi Lajcsit

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
szomszéd Galambos Lajos iskola Lagzi Lajcsi letartóztatás kastély gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres mulatóst szeptember 22-én vette őrizetbe a rendőrség. Lagzi Lajcsi otthonában, a boldogasszonypusztai kastélyban történt az intézkedés, aminek részleteiről egy szomszéd mesélt a Story magazinnak.

„A rendőrök a saját buszukra másztak fel, annak a tetejéről ugráltak át a magas kőkerítésen, és rohantak be az épületbe. Amikor Lajcsiékat bilincsben hozták ki a kapun, lehetett hallani, hogy a gyerekek bent sikítva sírnak, a bébiszitter próbálta őket csitítani. Azóta csöndes itt minden. A gyerekeket már az első nap kikezdték az iskolában, ezért haza is jöttek” – számolt be az egyik szomszéd a lap riporterének.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Aki gazdag, az minek lop" - Lagzi Lajcsi ügyére reagál az utca embere

Nem túlzás azt állítani, hogy Lagzi Lajcsi őrizetbe vételének ügye alaposan felkavarta a közvéleményt. Riporterünk az utca emberét kérdezte, mit gondolnak a történtekről. Nézd meg a videót itt!

A Story magazin információi szerint az utóbbi két hétben Lagzi Lajcsi öccsére hárul szinte minden teendő a család körül. Galambos István nyilatkozott is a lapnak: „A két fiúra és a nagylányra az anyai nagyanyjuk és a bébiszitter vigyáz. Sokan felajánlották a segítségüket, de úgy gondoljuk, most az otthon a legjobb hely a gyerekeknek. Próbáljuk őket óvni, védeni, de az internet világában elég nehéz bármit eltitkolni előlük. A barátaik egyébként már hívják őket, sőt már vissza is mentek az iskolába, erről egyeztettem az intézmény igazgatóival.”

Testvérével egyébként még mindig nem tudott beszélni, de addig is intézi, hogy Lajcsi és felesége szabadlábon védekezhessenek. „Kell még egy hivatalos irat, hogy telefonon vagy személyesen felvehessem velük a kapcsolatot. Így csak az ügyvédeken keresztül tudom, hogy a körülményekhez képest jól vannak, és hogy Lajcsi legnagyobb gondja odabent is a családja. A lánya, Bogi két hete csúnyán beütötte a bordáit, nagy fájdalmai voltak, az ő hogyléte felől érdeklődik.”

Lagzi Lajcsi, aki beteg feleségével ellentétben a hírek szerint állítólag jól viseli az előzetest, hamarosan vallomást tesz a bíróságon. Korábban egyébként azt nyilatkozta, hogy ártatlannak vallja magát. Az ügyben a gyanúsítottak köre bővül, a híresség akár hosszú évekre is rács mögé kerülhet.

Galambos Lajos, az ingatlanmogul

Hosszú út vezetett a soroksári ének-zenei általános iskolából a székesfehérvári rendőrkapitányság fogdájába - Lajcsi végigjárta a szamárlétrát, hogy a csúcsra érve kis hazánk egyik legismertebb zenésze, műsorvezetője legyen. A Dáridó adásai milliókat ültettek le hetente a tévé elé, az utóbbi napokban mégsem Galambos Lajos zenei karrierje foglalkoztatja a közvéleményt. Lajcsi ugyanis nemcsak zenészként és producerként tevékenykedett, hanem dörzsölt üzletemberként is. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.