Istenes Bencét két rajongólány zaklatja - Egyikük a címét is tudja

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
rajongó Istenes Bence zaklató zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hónapja zaklatja két rajongója Istenes Bencét, aki azt fontolgatja, hogy feljelenti őket. Elfogyott a türelme.

Az egyik rajongó lány azzal próbálkozott, hogy bebizonyítja Bencének, ő is tud legalább olyan jó lenni, mint Csobot Adél. „Adél nagyon szereti a pillangós ruhákat, van is egy csinos inge, ami ilyen mintákkal van tele. Az egyik lány beszerzett egy ugyanilyet, lefényképezte magát benne és elküldte nekem, hogy nézzem meg, neki mennyivel jobban áll" - mesélte Bence a Borsnak.

A műsorvezető szerint egyre kezelhetetlenebb a helyzet, és fogytán van a türelme. Néha párja, Adél veszi fel a telefont, ilyenkor a zaklatók azonnal lenyomják.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A pillangós inges fotót küldő lány azt is tudja, hol lakik Bence, és az otthona körül is ólálkodik. "Ha nem változik a helyzet, a rendőrség segítségét fogom kérni" - nyilatkozta.

Eljött a hét legtüzesebb estéje!http://www.life.hu/sztarok/20151001-partyzanok-a-legtuzesebb-buli.htmlA Partyzánok már megint valami nagyon izgalmassal készültek. Forró este lesz, az biztos. TV + Sztárok--Így dolgoztatja a torkát Aleskahttp://www.life.hu/sztarok/20150930-igy-enekel-aleska-diamond.htmlAleska Diamond felnőttfilmesként kezdte, majd majd írónő lett belőle, és most átnyergelt színházi pályára. És milyen jól tette! TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKárász Róbert élőben lájkolta Voksán Virágothttp://www.life.hu/sztarok/20150930-karasz-robert-eloben-lajkolta-voksan-viragot.htmlA Mokka szerdai adásában Kárász Róbert és Czippán Anett Voksán Virággal és Singh Vikivel beszélgettek arról, őket hogyan érintette a Facebook leállása. TV + Sztárok--Jesszus! Csobot Adél orrpiercinges raszta csaj letthttp://www.life.hu/sztarok/20150927-jesszus-csobot-adel-orrpiercinges-raszta-csaj-lett.htmlA Life.hu cuki sztárszerzője, Csobot Adél bekeményített. Meglepő átalakulás.TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huLove is in the air! Így alakult a Vigyél el! párjainak randijahttp://www.life.hu/sztarok/20150925-igy-alakult-a-vigyel-el-parjainak-randija.htmlA múlt heti Vigyél el!-ben három szingli pasi talált párra, három belevaló és szexi csaj személyében. Az RTL Klub szombat esti randishowjában Istenes Bence megmutatja, mi történt a három pár álomrandiján Cupido Beachen. A randik első fotóit itt Life.hu-n láthatjátok! TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa jót derült Havas és Tvrtko szócsatáján - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20150925-demcsak-zsuzsa-jot-derult-havas-es-tvrtko-szocsatajan.htmlArany nyakláncokról, Majkáról és kalapemelésről is szó esett a ma reggeli Mokkában. Havas Henrik és Vujity Tvrtko szórakoztatóan szócsatáztak egyet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.