A szakítás után csajozni ment Jim Carrey – Ez vezetett barátnője öngyilkosságához?

Forrás: AFP/Michael Kovac -
buli Cathriona White Jim Carrey öngyilkosság túladagolás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt Life.hu megírta, a színész fiatal barátnője, a 28 éves Cathriona White szakításuk után néhány nappal öngyilkos lett.

Az ír származású sminkmestert hétfőn este holtan találták a lakásán, a hatóságok öngyilkosságként kezelik az ügyet. A TMZ hírportál úgy értesült, hogy White szándékosan túladagolt gyógyszereket.

A fiatal lány halálára Jim Carrey is reagált már, aki mély fájdalommal vette tudomásul a hírt. A történtekről azonban egyre több részlet derül ki, ahogy az is, hogy szakításuk után a színész egy hollywoodi partin vigasztalódott, ahol nagyon jó kedve volt, iszogatott, és lányokkal flörtölt.

Mindez pár órával azután történt, hogy szakítottak, és a lány Twitteren elbúcsúzott követőitől: „Törlöm magam az oldalról. Remélem sikerült fényt hoznom a legkedvesebb és hozzám legközelebb állók életébe.”

A szomszédai szerint a lány egyébként paranoiás volt az elmúlt időkben. Több kamerát és biztonsági rendszert szereltetett fel otthonában. Azt azonban nem tudni, hogy a lány furcsa viselkedése az oka, vagy a következménye volt a pár szakításának.

Összeomlott Jim Carrey öngyilkos exbarátnőjének édesanyja

Gyógyszer-túladagolással vetett véget az életének Cathriona White, egy nappal azután, hogy Jim Carrey szakított vele. Édesanyja összeomlott a hír hallatán.
Chipsszel tömi magát a 7 hónapos terhes Kim Kardashian? – Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20150930-kim-kardashian-het-honapos-terhesen-a-chipsszet-kivanja.htmlÚgy tűnik, a celebnő alatt nem véletlenül mondja fel a szolgálatot üvegcipellője, a hét hónapos terhes Kim ugyanis állandóan a Cheetost kívánja. TV + Sztárok--Király Viktor megnyerheti az amerikai The Voice-t – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20150930-kiraly-viktor-adam-levine-szerint-megnyerheti-az-amerikai-the-voice-tehetsegkutatot.htmlVégre nyilvánossá vált az a videó, amire azóta várunk, hogy kiderült: Király Viktor elindult az amerikai tehetségkutatóban. TV + SztárokOrigoMire képes egy rajongó! Furcsa ajándékkal lepték meg Radics Gigithttp://www.life.hu/sztarok/20150929-radics-gigi-alairasat-tetovaltatta-magara-egy-rajongo.htmlAz énekesnő meglepő képet posztolt Facebook-oldalára: egy tetoválást saját aláírásából. TV + SztárokOrigoKommentcunamit indított Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán közös szelfijehttp://www.life.hu/sztarok/20150928-szinetar-dora-es-bereczki-zoltan-kozos-szelfije-kommentcunamit-inditott.htmlEgy koncerten találkozott és készített közös szelfit az egykori álompár. A rajongóknak több sem kellett, kifejtették, hogy mennyire szeretnék újra együtt látni a színészeket. TV + Sztárok--Tovább gyűrűzik Bálint Antónia kálváriája: 13 millióval lóg gyermeke apjának?http://www.life.hu/sztarok/20151001-balint-antonia-kalvariaja-tovabb-gyuruzik-13-millioval-log-gyermeke-apjanak.htmlToncsi ismét bíróságon járt. Úgy tudni, 17 milliót követel gyereke apjától, a férfi szerint azonban a volt szépségkirálynő lóg neki 13 millióval. Vajon mikor lesz vége Bálint Antónia kálváriájának? TV + SztárokOrigoJohnny Depp lánya megkapta az első filmszerepét http://www.life.hu/sztarok/20150930-johnny-depp-lanya-mar-most-nagy-hollywoodi-filmekben-szerepelhet.htmlA csodaszép Lily Rose Depp még csak 16 éves, de már most nagy jövőt jósolnak neki Hollywoodban. A színész gyermekének felajánlottak egy főszerepet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.