Napi Horror! Zombivá változott Cinthya Dictator

ijesztő Cinthya Dictator exbarátnő Varga Viktor zombi félelmetes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fotóslányra rá sem ismerni azon az ijesztő fotón, amin kiakadt szemekkel úgy néz ki, mint egy halálból ébredt zombilány.

Cinthya Dictator előszeretettel készít magáról extrém fotókat és volt ő már smink nélkül, aztán láthattuk őt szenvedélyes dívaként, majd meztelen kaméleonlányként, aki a fűbe bújva álcázza magát. A fotóslány ezúttal túl ment miden határon és egy igen ijesztő fotóval rukkolt elő, vigyázat csak erős idegzetűeknek!

Forrás: Instagram/Cinthya Dictator

Less be Cinthya lakásába

Maszturbáló emberek a fürdőszobában, Varga Viktor a hálóban – katt a Life.hu cikkében, ha belesnél az intim lakba.
Búcsúzik a Vigyél el! első szériájahttp://www.life.hu/sztarok/20151002-bucsuzik-a-vigyel-el-elso-szeriaja.htmlSzombaton búcsúzik a Vigyél el! első szériája az RTL Klubon. Istenes Bence randishow-jában a múlt héten összejött álompárok cupido beach-i randijait is láthatjátok a szombati adásban. Képek először a Life.hu-n! TV + Sztárok--Berki Krisztián kukásnak állt - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151002-berki-krisztian-musorvezeto-sportolo-kukasnak-allt-es-egy-halom-szemet-kozott-kukaval-a-feje-folott.htmlA macsó különleges szerepkörben próbálta ki magát, és ennek nyomán egy nagy adag szemét között pózolt. TV + Sztárok--Hoppá! Így nézett ki Gáspár Laci fiatalonhttp://www.life.hu/sztarok/20151002-gaspar-laci-enekesrol-fiatalkori-fotora-bukkantunk-ahol-vekonyabb-es-kolyokkepubb-volt.htmlJóval vékonyabb volt az énekes azon a fotón, amire most bukkantunk a Sztárban sztár közösségi oldalán. TV + Sztárok--Wolf Kati: "Este nem olyan jó az angolom"http://www.life.hu/sztarok/20151001-wolf-kati-este-nem-olyan-jo-az-angolom.htmlWolf Kati a Sztárban sztár után sem esett ki szerepéből. TV + Sztárok--Cinthya Dictator: "Nem gondoltam, hogy az Árpy ennyire bunkó"http://www.life.hu/sztarok/20151001-cinthya-nem-gondoltam-hogy-az-arpy-ennyire-bunko.htmlCinthya Dictator szerint Zámbó Árpy szándékosan őt vette célba az Ezek megőrültek! című műsor krémesdobálós játékában. TV + Sztárok--"Nem tudom, hány nővel voltam eddig" - Újabb szexi pasi az Éjjel-nappal Budapestbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151001-enb-roland-ujabb-szexi-pasi-az-ejjel-nappal-budapestben.htmlÚj szereplő érkezett az Éjjel-nappal Budapest gárdájába. Nem kellett csalódnunk, ismét szép látványt nyújtó fiúval bővült a csapat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.