Életfogytiglant kaphat a szőnyeges gyilkos

Forrás: Facebook/ Sztojka Pál -
gyilkosság holttest barátnő rendőrség Kalocsa börtön Budapest bíróság szerető életfogytiglani büntetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alapesetben 5-10, de 10-20, és akár életfogytiglanig tartó börtönbüntetésre is ítélheti a bíróság Sztojka Pált, akit alkalmi barátnője meggyilkolásával gyanúsítanak. 

Pénteken dönt a bíróság Sztojka Pál ügyében - írja a Bors. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a 32 éves férfi a vád szerint augusztus 16-án megölte szeretőjét, majd a szőnyegbe csavart holttestet Kalocsára vitte, és egy ház kertjében próbálta elrejteni.

Forrás: Facebook/ Sztojka Pál

Több hét után a napokban elfogta a rendőrség a férfit, emberölés gyanújával kihallgattak, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi osztálya pedig kezdeményezte letartóztatását.

Ha emberölésért jogerősen elítélik, alapesetben 5-15, minősített esetben 10-20 év börtönt is kaphat, vagy akár életfogytig­lanig tartó szabadságvesztéssel is sújthatják a gyanúsítottat

60 éve halt meg a legendás James Deanhttp://www.life.hu/news/20151001-60-eve-halt-meg-james-dean-szinesz.htmlKorának legjóképűbb színésze, a legendás James Dean hatvan évvel ezelőtt, szeptember 30-án vesztette életét egy balesetben. NewsOrigoMég a héten kiderül, mi lesz Lagzi Lajcsivalhttp://www.life.hu/news/20151002-galambos-lajos-elozetes-letartoztatasa-miatt-benyujtott-fellebbezesrol-a-heten-dontenek.htmlA héten döntenek a Budapest Környéki Törvényszéken arról, hogy előzetes letartóztatásban marad-e vesztegetés és lopás gyanúja miatt jelenleg is rács mögött ülő Galambos Lajos. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoEnnél boldogabb malacot még sosem láttál - Cuki videó!http://www.life.hu/news/20151001-malac-furdik-a-tengerben-cuki-video.htmlZiggyt, az utazó malacot csodás helyre vitte a gazdája. Óriásit pancsolt a kis páros ujjú patás. News--Legkevesebb tízen meghaltak egy amerikai, egyetemi lövöldözésbenhttp://www.life.hu/news/20151001-legkevesebb-tizen-meghaltak-egy-amerikai-egyetemi-lovoldozesben.htmlLegalább tízen meghaltak egy egyetemi lövöldözésben az Egyesült Államokban. A tettest elfogták, indítéka egyelőre ismeretlen. News--Fekete férfiprostituálttal szexelt a Ku Klux Klan vezérehttp://www.life.hu/news/20151001-fekete-ferfiprostitualttal-szexelt-a-ku-klux-klan-vezere.htmlFrazier Glenn Miller, a Ku Klux Klan vezére csúnyán lebukott. Bár néhány éve valószínűleg megölt néhány meleg feketét, ezúttal szeretkezett eggyel. News--A szcientológia híve volt Jim Carrey öngyilkos exbarátnőjehttp://www.life.hu/news/20151001-cathriona-white-jim-carrey-ongyilkos-exbaratnoje-a-szcientologia-hive-volt.htmlCathriona White körülbelül 4-5 éve csatlakozott a világ egyik legvitatottabb vallásának követőihez. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.