Romlott húst akartak ovisoknak adni Cegléden

Forrás: Thinkstock -
óvoda hús Cegléd romlott élelmiszer étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő állapotokra bukkantak egy Pest megyei vágóhídon a Nébih munkatársai, ahonnan a kijött húsárutól több ezer gyermek betegedhetett volna meg. 

250 kilogramm ismeretlen eredetű húsra bukkant a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hivatal (Nébih). Az ellenőrök egy rutinvizsgálat keretien belül érkeztek a vágóhídra, de a látvány őket is ledöbbentette. A felcímkézetlen húsokat azonnal lefoglalták, és megsemmisítették. - írja a Blikk.

Forrás: Thinkstock

A főzőkonyháról a húsokat óvodák, általános és középiskolák kapták volna meg, ahol a menzán szolgálták volna föl őket, ezzel pedig súlyos megbetegedést okozva a gyerekeknek.

Gyermekéletet mentett Vilmos herceghttp://www.life.hu/news/20151002-vilmos-herceg-megmentette-egy-fiatal-lany-eletet.htmlA herceg is részt vett annak a fiatal lánynak a mentésében, aki súlyos autóbalesetet szenvedett Linslade-ben. News--Életfogytiglant kaphat a szőnyeges gyilkoshttp://www.life.hu/news/20151002-eletfogytiglani-bortont-kaphat-a-gyilkos-aki-szonyegbe-csavarva-probalta-elrejteni-baratnoje.htmlAlapesetben 5-10, de 10-20, és akár életfogytiglanig tartó börtönbüntetésre is ítélheti a bíróság Sztojka Pált, akit alkalmi barátnője meggyilkolásával gyanúsítanak. News--A szcientológia híve volt Jim Carrey öngyilkos exbarátnőjehttp://www.life.hu/news/20151001-cathriona-white-jim-carrey-ongyilkos-exbaratnoje-a-szcientologia-hive-volt.htmlCathriona White körülbelül 4-5 éve csatlakozott a világ egyik legvitatottabb vallásának követőihez. News--"A gyerekek bent sikítva sírtak” - Így tartóztatták le Lagzi Lajcsithttp://www.life.hu/news/20151001-galambos-lajos-letartasanak-reszleteirol-egy-szomszed-meselt.htmlA híres mulatóst szeptember 22-én vette őrizetbe a rendőrség. Lagzi Lajcsi otthonában, a boldogasszonypusztai kastélyban történt az intézkedés, aminek részleteiről egy szomszéd mesélt a Story magazinnak. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoCaitlyn Jenner megússza a börtönthttp://www.life.hu/news/20151001-caitlyn-jenner-megussza-a-bortont.htmlA 65 éves, frissen nővé vált Caitlyn Jenner februárban okozott balesetet, az áldozat meg is halt. Ekkor Caitlyn még Bruce volt. News--Egy kis eső, egy kis napsütés - Milyen idő várható októberben?http://www.life.hu/news/20151001-idojaras-elorejelzes-megmutatja-hogy-milyen-ido-varhato-oktoberben.htmlAz előrejelzés szerint kellemes idő várható a következő hetekben, sokszor 20 fok körüli csúcshőmérséklettel.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.