"Rékasi nem a balesete miatt távozik a képernyőről"

Forrás: Facebook/Rékasi Károly hivatalos profiloldal -
baleset Barátok közt Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rehabilitációra megy Rékasi Károly. A színész az orvosa tanácsára egyelőre sem a Barátok köztben nem forgat, és színpadra sem áll. Erről a minap ő maga mesélt a Fókuszban. 

"Rékasi nem a balesete miatt távozik a képernyőről, hanem a történetvezetés miatt, a tervek szerint eleve november elején forgatott volna először. Eszerint egy-két hét csúszást jelent, amire felkészültünk" – árulta el a Borsnak Rozgonyi Ádám, a sorozat kreatív producere. "Nem ért minket váratlanul a hír, kalkulálnunk kellett ilyen lehetőséggel is. Nincs vészforgatókönyv, öt hét múlva számítunk Karcsira, és várjuk is vissza" - tette hozzá.

Forrás: Facebook/Rékasi Károly hivatalos profiloldal

A Grease producere nyilatkozott: "Tökéletesen megbízom Gesztesi Károlyban"http://www.life.hu/sztarok/20151003-a-grease-producere-horvath-csaba-megbizik-gesztesi-karolyban.htmlA minap olyan hírek láttak napvilágot, hogy Gesztesi Károlyt hazaküldték a Grease próbájáról. A darab producere most megszólalt és elárulta, soha, semmi problémája nem volt a színésszel. TV + Sztárok--Kamerák előtt békült az egykori két jóbarát Friderikusz Sándor és Varnus Xavérhttp://www.life.hu/sztarok/20151003-kamerak-elott-az-osszezarva-friderikusszal-mmusorban-bekult-az-egykori-ket-jobarat-friderikusz.htmlBár közel 30 éve jó barátok, 10 éve nem is találkozott egymással Friderikusz Sándor és Varnus Xavér. Most azonban az orgonaművész lesz az Összezárva Friderikusszal című műsor vendége, és az is kiderül, mi volt a hosszű mosolyszünet oka. TV + SztárokOrigoNapi Horror! Zombivá változott Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20151002-cinthya-dictator-fotoslany-varga-viktor-exbaratnoje-felelmetes-zombiva-valtozott-es-ijeszto-fotot.htmlA fotóslányra rá sem ismerni azon az ijesztő fotón, amin kiakadt szemekkel úgy néz ki, mint egy halálból ébredt zombilány. TV + Sztárok--Búcsúzik a Vigyél el! első szériájahttp://www.life.hu/sztarok/20151002-bucsuzik-a-vigyel-el-elso-szeriaja.htmlSzombaton búcsúzik a Vigyél el! első szériája az RTL Klubon. Istenes Bence randishow-jában a múlt héten összejött álompárok cupido beach-i randijait is láthatjátok a szombati adásban. Képek először a Life.hu-n! TV + Sztárok--Som Lajos: "Mozgássérült lettem, alig bírok lépcsőn felmenni a harmadik emeletre"http://www.life.hu/sztarok/20151002-som-lajos-a-piramis-egykori-tagja-nem-tudja-fizetni-az-ellatasat-kilatastalan-helyzetbe-kerult.htmlSom Lajosnak nem telt éppen vidáman 68. születésnapja csütörtökön. A Piramis egykori basszusgitárosa ugyanis nagyon nehéz helyzetbe került. TV + Sztárok--Gesztesi Máté: "Édesapám állapotáról nem szeretnék semmit mondani"http://www.life.hu/sztarok/20151002-gesztesi-karoly-helyett-fia-mate-ugrott-be-a-karinthy-szinhaz-csalogany-csalad-cimu-darabjaba.htmlAhogy már megírtuk, a minap Gesztesi Károly helyett fia, Máté ugrott be a Karinthy Színház Csalogány család című darabjába. Úgy tűnik, nem az volt az utolsó eset. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.