Alföldi Róbert közel háromnegyed évre elhagyja az országot, október elején megy el és májusban tér vissza – írja az Origo.

Panka nevű kutyája mindenhova utazik vele, ez benne van a szerződési feltételek között, derül ki az RTL Klub Fókusz Plusz című műsorából.

Forrás: RTLKLUB

A külföldi út során dolgozik majd a német Trier városában, aztán Dél-Korea fővárosában, Szöulban, majd az osztrák St. Pöltenben, utána Münchenben majd a francia városkában, Avignonban. Nemrég járt a szöuli nemzeti színházban, hogy színészeket válogasson az általa rendezett Shakespeare-darabhoz.

Saját bevallása szerint Alföldi nem tervez évekre előre, de szeretne nyugodtabb környezetben, nyugodtabb országban élni, mert itt mostanában nem nagyon tudja élvezni az életet.

Az utóbbi időben akkor érezte a legjobban magát, amikor nyáron gyermekvédelmi gondozásban lévő fiatalokhoz költözött egy hétre. Alföldi hozzátette, csak Magyarországon tudna élni, és 2017 végéig tele van a naptára munkákkal.

"Ha egy gyerek odaáll a szülők elé, hogy az azonos neműeket szereti, a család sokkot kap"
A negyvenhét éves színész-rendező tavaly állt nyilvánosság elé, bevallva, ami már nyílt titok volt, és amire korábban már ő is többször utalt, miszerint homoszexuális. Alföldi diszkréten kezeli nemi identitását, nem haknizik vele, de ha úgy érzi, szükséges kiállnia a melegek mellett, megteszi. Olvasd el a Life.hu cikkét!